Halucinacije

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 748
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 06. Jul. 2008 20:15

Uf, veš koliko »naključij« se dogaja v našem življenju, pa jih ne opazimo. Če bi dali poudarek nanje, bi nas lahko postalo zelo strah. :)

Veliko je možnih razlag za to, kar se ti je zgodilo. Ti v svojem srčku pomoje najbolj čutiš, kaj naj bi to bilo. Poslušaj ga, ampak brez strahu. Zgodilo se ti ni nič slabega, torej ni razloga za strah.

Glede na opis komunikacije bi lahko pomislila na »podzavestno komunikacijo« preko čustev. Lahko da je bila resnično interakcija med tabo in tistim fantom (verjameš v prejšnja življenja?) ali pa je bila to komunikacija dela tebe s teboj.

S tvojo cimro pa opažam podobnosti. Gotovo je bejba totalna in uravnovešena faca? Reci, da ja... :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 748
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 07. Jul. 2008 18:38

Rachka_, če je moj odgovor slučajno izpadel, kot da ti ne verjamem, temu ni tako.
Sama sem sicer dokaj laik na teh področjih, ampak kljub temu, se mi zdijo te zadeve normalne, smiselne. Vedno pa mislim, da nekaj sporočajo, da niso zgolj naključne.

Upam, da ni preveč osebno vprašanje (morebiten odgovor bo meni služil kot pomoč pri razmišljanju): ali se na kakršen koli način ukvarjaš z umetnostjo? Ti je kdaj kdo rekel, da si umetniška duša? Se ti takšne in podobne stvari dogajajo večkrat? Ti je všeč klasična glasba?
klukc123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klukc123 » 14. Jul. 2008 10:47

Imam sposobnost zapuščanja telesa, vendar me je takrat pošteno strah. Prvič ko se mi je to zgodilo, se je odvijalo samo od sebe. Po tem dogodku sem naučil to zadevo obladat. Z lahkoto pridem do tega trenutka, ko v glavi slišiš samo močno šumenje, telesa ne čutiš, prsti, noge udi se ti premikajo sami od sebe, kot da bi imel nekakšne šibke krče. Nato čutiš močno toplino in mravljince po celem telesu. telo postane kot nekakšen oklep, ki se odpre. Pravijo da telo zapustiš skozi glavo, vendar se pri meni to dogaja v prsih, v pleksusu. nato pa se zdi kot da bi slišal pokvarjeno ploščo, da se čas ustavi. Zadnič se mi je to prvič zgodilo, nato pa sem slišal glasove in občutek, ki so mi govorili kot da to zadevo izkoriščam. Nevem ali je nekdo navezal stik z mano ali kaj podobnega. Ker sem se počutil nekako nezaželjenega in me je blio strah, sem se poskušal zbuditi. Zopet sem slišal zvok plošče vednar v drugi smeri, iz počasnega v hitrejše. Čutil sem celo telo in se počutil zelo sproščeno in očiščeno, vendar prestrašeno:) Težko opišem vse svoje občutke.

Zanima me če kdo ve kaj več o tem in ali se mi pri tem kaj lahko zgodi?
kakšne glasove sem slišal? imam kdo kakšne podobne izkušnje?

Moram povedat, da nisem tako na tekočem s tem in da opisujem samo moje občutke. Ob tem nisem bil pod vplivom kakršnih koli
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 14. Jul. 2008 12:51

klukc123 napisal/-a:Zanima me če kdo ve kaj več o tem in ali se mi pri tem kaj lahko zgodi?
kakšne glasove sem slišal? imam kdo kakšne podobne izkušnje?

klukc123, srečnež mali. :D Jaz se trudim pa dlje od mravljincev ne pridem, tebi pa uspeva. Super! :wink:

Torej da ti probam pomagati ... pri OBEjanju se ti ne more nič zgoditi. Tvoje astralno telo ne more umreti ko si 'zunaj', oz. tak primer še ni bil zabeležen (čeprav, če je kdo res takrat in tako umrl, tega menda ne bi mogli vedeti). V glavnem, v astralnem svetu si povsem varen. Načeloma te tudi nihče ne bi smel napasti, razen če imaš kakšne strahove in pomisliš na njih, potem se pojavijo pred tabo. Podobno kot če si zaželiš take in take obleke, se ta pojavi na tebi.
Tudi tvojemu fizičnemu telesu se ne more nič zgoditi. Recimo, če bi zagorela hiša, bi tvoje telo to takoj začutilo in bi tvojo zavest povleklo nazaj, ter bi se zbudil. Kakršna koli nevarnost v zunanjem svetu vrne zavest v telo.
Pa tudi če bi se slučajno karkoli nevarnega zgodilo v astralnem svetu; kadarkoli pomisliš, da bi se rad vrnil v telo, se boš. In tako se ti ne more zgoditi nič.

Glede glasov... baje so normalni, ko si že tako daleč, da zapuščaš telo. Ne vem kaj so in če je to kdo, ki ti kaj govori, ampak v kolikor sem jaz brala, ne pomenijo nič. Pač tam so, slišiš jih, boljše je, da se za njih ne zmeniš in potem si zunaj telesa.

Lahko opišeš kaj se dogaja, ko si zunaj? Kam greš, kaj počneš? In res ti priporočam kakšno kvalitetno knjigo s to tematiko. OBE je fenomenalna zadeva če ti uspeva in vse kar lahko delaš, ko si zunaj, je neverjetno.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Jul. 2008 13:16

g00fy_qa ko ti bo enkrat uspelo, nam obvezno moras povedat, kak je blo.

Jes man obcutek, da ce bi mi uspelo to izvesti, bi me bilo isto strah kot klukca123. Ne vem zakaj, ampak bojim se takih in podobnih stvari. Ce bi mi uspelo OBEjati, bi me bilo strah, da se ne bi mogla vrniti v svoje fizicno telo. Ojoj, tega pa nocem :D
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 14. Jul. 2008 13:28

Foxy-lady: Če te je strah, veliko težje zapustiš telo, ker te strahovi držijo. Moraš se samo prepustiti. Čeprav ja, tudi mene je enkrat v zadnjem trenutku panika in potem sem se samo še potegnila vase in je bilo to to. Sicer pa ne skrbi, da se ne bi mogla vrniti v telo; vedno se lahko vrneš.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Jul. 2008 14:06

Pa kak pogosto poskusas OBEjat? Vsak dan?
You want me to be something I can never ever be.
klukc123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klukc123 » 14. Jul. 2008 14:42

Hvala za nasvet

Sej jest nism nameraval to ponavljat, ampak nekak me je povlekl v to... sej pomojem bi vsakega k bi to doživel:) zanimivo mi je blo, k sm zaupal kakšne občutke sm imel ko se mi je to prvič zgodilo neki prijateljici, ki je prebrala knjige na to temo (usoda duš)pomoje in več takih knjig, mi je povedala da točno to kar sem ji povedal piše tam notri. V bistvu pa ko to počenjam se soočim s strahom in si govorim naj bom miren in sem skoncentriran in sem straha že navajen. V resnici se ta čas počutiš povsem sproščeno in uredu in se vsaj jaz vsega zavedam.

Že od malega sem se igral in raziskoval svoje sposobnosti. Znam se skoncentrirati in v približno 10sek pozabiti kako premakniti svojo roko ali kateri koli del telesa. In mogoče če ste sami v tišini, ponoči poskušajte poslušat šibko frekvenco, ki jo slišite v glavi. Če jo boste zaslišali, in se osredotočili na to, se bo glasnost stopnjevala in boste slišali samo šumenje, kot nekakšne čričke:) to vam bo pomagalo da boste skoraj pozabili da mislite.

Pravijo da moraš to ohranjevati kot kondicijo pri teku.
Ko jaz pridem do tega stanja ko se mravljinci razširijo po telesu in slišim samo šumenje, se samo prepostim in počasi odplavam. Ne razmišljam veliko samo v tistem trenutku grem spat i se vse zgodi samo od sebe. naenkrat se zavem kaj počnem in čutim dvojnost. Mislim da bi v tem trenutku lahko odšel.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Jul. 2008 14:49

Mene zanima, ce lahko koga "obisces" med OBE in vidis, kaj pocne itd.
You want me to be something I can never ever be.
klukc123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klukc123 » 14. Jul. 2008 15:04

Pravijo da lahko vidiš druge duše vseh živih bitij in se z njimi lahko pogovarjaš, vendar ne bom govoril tisto kar nisem videl, kar se ne spomnim.

občutek, ko se zjutraj zbudiš je občutek o tem kar si doživel tko meglen, kot neke sanje, ki se jih ne moreš spomnit.
Kar se spomnim, ko se mi je to zgodilo prvič je, da sem povsem izgubil občutek za čas in da sem imel preblisk ko neka "duša" zaupije. Videl sem svoje telo iz višine in hkrati neko podobo nad menoj. Imel sem občutek v prsih, kot da je telo oklep in točno kot metulj ko zapusti bubo :D
Bil sem povsem negiben dokler se mi ni ta podoba, ki sem jo videl usedla nazaj v moje telo in takoj za tem sem dobil močne mravljince in dobil nevrjetno dober občutek.
Mislim da si nemorete predstavljat kako sem se počutil ker nism vedel prav nič o tem kaj se mi je zgodilo :D

Mislim da ima to sposobnost vsak, le da sem jo jaz iz otroštva ponesreči treniral. To je treba samo počasi stopnjevat.
klukc123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klukc123 » 14. Jul. 2008 15:09

Lahko obiščeš in se menda lahko pogovarjaš z njegovo "dušo", on pa se tega ne zaveda. Menda lahko srečaš tudi umrle, vidiš celotno vesolje... Veliko stvari ki so zame še pojmi. :)
Uporabniški avatar
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 12. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Buttercup » 14. Jul. 2008 15:30

Čeprav nekateri tukaj govorite, da gre za fenomenalno izkušnjo, si jaz tega nikoli ne bi želela doživet. Zakaj? Zato, ker imam v realnem življenju kar nekaj fobij, predvsem pred določenimi živalmi in me je ful strah, da bi se mi te prikazale v astralnem svetu. Jaz bi umrla od strahu :(
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 15. Jul. 2008 11:02

Foxy-lady napisal/-a:Mene zanima, ce lahko koga "obisces" med OBE in vidis, kaj pocne itd.

Lahko. Obiščeš lahko prijateljico, ki živi v sosednji hiši, ali nekoga povsem na drugem koncu sveta. Samo zamisliti si moraš kam bi rad šel in predstavljati tisti kraj ali osebo in si tam. Sicer te oni največkrat ne vidijo in tudi pogovarjati se ne moreš z njimi, lahko samo opazuješ. Ponavadi čutijo tvojo prisotnost.
Tako lahko potuješ po vsem svetu in tudi po vsem vesolju. Če celo v preteklost lahko greš, se udeležiš kakšnega dogodka (recimo greš na ladjo, ko so prvič odkrili Ameriko), ali pa spoznaš kakšno zgodovinsko osebnost in se z njo pogovarjaš. Pri tem ni nujno, da je ta oseba v preteklosti govorila isti jezik kot ti, ker komunikacija poteka preko misli. Lahko greš tudi v prihodnost in vidiš kakšen boš čez nekaj let in če ti ni všeč to, kar vidiš, spremeniš dejanja v sedanjosti.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Jul. 2008 12:48

omfg, fascinantno.

Pravis, da ce koga obisces te najveckrat ne vidi... Torej se lahko zgodi, da te nekdo vidi??? Adijo, omajgad.
Kak dolgo pa ta "izletek" traja? Kolikor zelis ali je mogoce kaksen trenutek ali dva?

Moram sprobat, samo kot sem ze rekla, se bojim. Plus tega pa mislim, da se nisem sposobna tako sprostiti, da bi lahko to izvedla. Verjetno bi vmes kaj drugega premisljevala in to bi bilo to. Raje bi, da se mi zgodi spontano, ampak valda se mi to nikoli ne bo zgodilo.

In kak dalec si ze ti? Se vedno nisi dlje od mravljincev? In kako pogosto to sprobavas? Vsak dan?
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 15. Jul. 2008 13:52

Foxy-lady napisal/-a:Pravis, da ce koga obisces te najveckrat ne vidi... Torej se lahko zgodi, da te nekdo vidi??? Adijo, omajgad.
Kak dolgo pa ta "izletek" traja? Kolikor zelis ali je mogoce kaksen trenutek ali dva?

Brala sem, da te včasih lahko vidijo, vendar izgledaš bolj v smislu duha. Verjetno mora biti strašljivo za tistega, ki ne ve, kaj se dogaja in te vidi. :D
Ne vem kako dolgo traja, verjetno je zelo odvisno od situacije. Včasih te potegne nazaj v telo, četudi se še ne želiš vrniti, lahko pa si zunaj več ur (nekdo je po več ur šel na nek drug konec sveta in tam premišljeval).

Foxy-lady napisal/-a:Moram sprobat, samo kot sem ze rekla, se bojim. Plus tega pa mislim, da se nisem sposobna tako sprostiti, da bi lahko to izvedla. Verjetno bi vmes kaj drugega premisljevala in to bi bilo to. Raje bi, da se mi zgodi spontano, ampak valda se mi to nikoli ne bo zgodilo.

Strah moraš premagati. Prepričaj se, da tam ni nobene nevarnosti, da tako ne moreš umreti, da ti v astralnem svetu nihče ne more škoditi.
Umiriti misli je res precej težko, vendar vse pride z vajo in meditacijo.
Čakanje na to, da se zgodi spontano, je nesmisel; ker se ne bo. Nekaterim seveda se, ampak take osebe so zelo redke. Več možnosti imaš takrat, ko si klinično mrtva, vendar te potem oživijo, ali ko je tvoje telo v velikih bolečinah, ali pred smrtjo. Spontatno lahko zapustiš telo tudi, ko imaš veliko željo in moraš nujno nekaj izvedeti; recimo kako se počuti tvoj otrok na drugem koncu sveta, od katerega že nekaj časa nisi nič slišala ipd..

Foxy-lady napisal/-a:In kak dalec si ze ti? Se vedno nisi dlje od mravljincev? In kako pogosto to sprobavas? Vsak dan?

Odvisno je od dneva. Pridem do mravljincev, do 'padanja', do breztežnosti telesa. Čutim 'dvigovanje', vendar nisem prepričana, če je to to. Potem pa me vedno zmoti ali preveč premišljevanja v smislu: aaa zdaj boo, kaj že moram delati??, ali dihanje, ali strah.
Imam obdobja ko vadim vsak dan, vendar ne gre vedno. Sploh zdaj ko je toliko žurk; jaz namreč vadim pred spanjem in če hočeš, da je vaja uspešna, ne smeš biti ubito zaspan ali opit. :D Ko so okoliščine kul, povprečno 3x tedensko, pa vadim. Ti vadiš?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov