Ne kompliciraj, ko pridejo obiski

11. 12. 2013
Ne kompliciraj, ko pridejo obiski

Dva enostavna recepta za trenutek, ko te presenetijo obiski. Prijatelji bodo navdušeni!

Hiter in sočen posladek

Skuhaj čokoladni puding – upoštevaj tukaj navedene količine sestavin in ga pusti, da se ohladi. Kislo smetano vmešaj v puding (4 žličke prihrani za pozneje) in nastalo kremo napolni v odcejene breskove polovice iz kompota Natureta. Po eno žličko preostale kisle smetane daj na sredino čokoladnega pudinga in razmaži s palčko.

Navduši s čokoladnimi breskvicami!

Za breskve s čokoladnim prelivom potrebuješ le zavitek Dr. Oetkerjevega praška za puding z okusom čokolade, 2 žlici sladkorja, 400 ml mleka, 8 breskovih polovic iz pločevinke kompota Natureta in 150 g kisle smetane.

Novo na Metroplay: Razlike med Slovenijo in ZDA ter kako do sanjske službe? | Elvi Rwankuba