Katarina Venturini - Zanimivosti - Cosmopolitan Slovenija

Katarina Venturini

Poudarjena Devica v njeni natalni karti svari pred pretirano kritičnostjo in zaskrbljenostjo, še posebno, če kritično ost usmerja vase in tako v temeljih ruši svojo samozavest. Z Luno v Strelcu je vendarle tudi optimist in navdušenec, človek, ki ne cinca in ne okleva!

1. 1. 2007

V zasebnem življenju: Plahi Devici daje položaj Venere v Levu več samozavesti, vendar se skromnost Device ne ujema najbolje z bliščem in sijajem Leva. Jupiter v Strelcu izdaja močnega človeka, ki z leti razvije filozofski pogled na svet. Za sprostitev notranjih napetosti bi koristila joga.

Kariera: Z Merkurjem v Devici je Katarini podarjen izvrsten razum. Sposobna je zelo zahtevnega analitičnega in raziskovalnega dela, napake pa so mogoče zaradi živčnosti. Je priden in delaven človek, ki mu ne uide nobena podrobnost. Projekte vedno spelje do konca.

Erotika: Mars v Devici ne kaže niti velike strasti niti pretiranih čustev, zato pa Venera v Levu obljublja več iskrivosti. Uran dodaja kanček neodvisnosti in občasnega hladu do partnerja.

Rojstni podatki

Katarina Venturini, plesalka, 16. september 1972

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri