Tudi Festival HISTeRIA na Festivalu slovenskega filma

Dokumentarni film Festival HISTeRIA, avtoric Urške Djukić in Katje Škorić, se je uvrstil na 16. Festival slovenskega filma.

11. 9. 2013

Festival slovenskega filma (FSF) je pregled slovenske avdiovizualne produkcije, ki vsako leto predstavi izbor celovečernih in kratkih igranih, dokumentarnih ter animiranih filmov, ki so v Sloveniji nastali v preteklem letu. Festival slovenskega filma je tako nacionalni dogodek, na katerem se srečujejo filmski ustvarjalci, strokovna javnost, mednarodni gostje in drugi ljubitelji filma.

Umetnosti, ki se družijo in na kvadratnem kilometru gozdička v Istri, ustvarijo edinstveno predstavo, ki jo vsak gledalec doživi po svoje, saj sam postane del dogajanja.

Dokumentarni film Festival HISTeRIA  je iskrena, duhovita, dinamična in barvita pripoved prepletanja različnih umetnosti (glasba, lutke, gledališče, cirkus ...).

Dokumentarni film Katje Škorić in Urške Djukić si lahko vsi lačni filma ogledate 15.septembra (nedelja) 2013 ob 11:00 v Glavni dvorani (Panorama VII) Avditorija Portorož.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri