Flegma Stand up komik leta letos z Jonasom Žnideršičem

V ljubljanski Komuni se je pred dobrim mesem dni pričela druga sezona izbora za Flegma stand up komika leta, ki se le počasi bliža svojemu vrhuncu.

9. 5. 2012

Potem, ko je bilo lani povezovanje v rokah Vida Valiča, bo letošnji izbor gostil mojster improvizacije, hitrih misli in ostrega humorja: Jonas Žnidaršič.

Do tega trenutka je na izbor prijavljenih vsega skupaj 19 tekmovalcev.

V prvem večeru, ki je potekal 12. aprila, se je predstavilo in za preboj v finale potegovalo 7 komikov. Predstavili so se obrazi, ki so povsem sveži v stand-upu, določeni pa so že imeli kakšen nastop, kar se je seveda poznalo tudi odru in izkazani samozavesti.

Večina komikov je svoje zgodbe črpa iz lastnih izkušenj, nerodnih situacij, videza, prav tako pa so pogoste tudi aktualne družbeno politične teme.

V aprilu so tako že izbrali tri finaliste, ki bodo na zaključnem večeru 13. septembra potegovali za titulo najboljšega.

Finaliste so izbirali s pomočjo žirije, občinstva ter glasovanjem preko facebooka. Septembra se bodo kot finalisti prvega večera tako na odru ponovno srečali: Nejc Sedej in Aleš Lapajne (skupna točka) po izboru FB, Aleš Novak po izboru občinstva in Stefan Šumanac-Šumi po izboru žirije.

Pa drugi večer Flegma Stand up komik leta?

Ta je na sporedu že ta četrtek, 10. maja, ob 20. uri, v ljubljanski Komuni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri