5 razlogov, zakaj moraš priti na letošnji (kaotični) TEDxFDV

Študentje vseh smeri Fakultete za družbene vede letos prirejajo že 4. TEDxFDV, ki se bo odvijal 23. aprila ob 17.00 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

5 razlogov, zakaj moraš priti na letošnji (kaotični) TEDxFDV (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
5. 4. 2015

In zakaj ne smeš zamuditi letošnjega TEDxFDV?

1

Ker bo program postregel z najboljšimi TEDx govori, ki jih bodo predstavili zanimivi govorniki. Vsak od njih prihaja iz različnega področja in vsak je zaradi svoje življenjske zgodbe nekaj posebnega.

2

Ker je tema letošnjega TEDxFDV KAOS, s katerim se vsi srečujemo vsak dan. Dnevi polni kaosa pa so lahko ali izredno naporni ali pa nadvse zanimivi, za katero stran se bomo odločili, je odvisno od nas samih.

3

Ker ti bodo govorniki (ki za enkrat ostajajo skrivnost) KAOS predstavili z drugačnega zornega kota. Kaos že od nekdaj nosi negativen prizvok, govorniki pa ga bodo predstavili kot nekaj pozitivnega in nujno potrebnega za pestro življenje.

4

Ker se boš po koncu lahko družila z govorniki na After partyju v Opera baru. Jih osebno spoznala in jih povprašala o vsem, kar ti leži na duši.

5

Ker te preprosto čaka .... KAOS (in ker je dogodek brezplačen!). Če te zanima kakšen, pridi 23. aprila na FDV.

Prijave se odprejo v nedeljo, 12. aprila ob 20.00. Vstopnice so sicer brezplačne, vseeno pa si je potrebno zagotoviti svoj sedež s prijavo.

Do takrat pa lahko novice o TEDxFDV spremljaš na spletni strani www.tedxfdv.com in preko Facebook ter Twitter profila.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri