Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Samo zate • Objavljeno v reviji •

NOVI Cosmopolitan o tem, zakaj feminizem nikoli ne bo iz mode!

NOVI Cosmopolitan o tem, zakaj feminizem nikoli ne bo iz mode!

V decembrski številki Cosmopolitana, ki ga je že moč dobiti na vseh prodajnih mestih v državi, te bodo gotovo zanimale finalistke v izzivu Dekle z naslovnice, lahko boš prebrala vseh 27 razlogov, zakaj obožujemo umetnico Leno Dunham in gotovo ne boš spregledala tudi člankov o tem, kako se odvadiš jamranja. V vsebinsko še razširjeni ediciji pišemo tudi o darilih, ki jih boš ta mesec privoščila sebi in jutranji telovadbi, ki te bo napolnila z novo energijo.

Samo zate

Prisrčno, a nevarno druženje deklice in slona

Prisrčno, a nevarno druženje deklice in slona

Med ljubko deklico Kim Lun in odraslim slonom se je spletla zares prisrčna naveza. Malčica pripada skupnosti z gorskega predela Vietnama, ki goji tradicijo udomačevanja divjih slonov. Ti ljudem nato pomagajo pri delu na poljih, pri prevozih dobrin in gradnji hiš.

Simbiotičen odnos deklice in slona se zdi izjemno sproščen in prisrčen, a dejstvo ostaja, da bi lahko bil že en sam napačen gib deklice zanjo tudi usoden.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri