Cosmopolitan, Marec 2022

petra-parovel
24. 2. 2022

Živjo! Ne. Hej, ti!! Tudi ne … Amm, zdravo?
Čakaj, kako se lotim tega? Če sem svojo novo vlogo lepotne urednice sprejela brez daljšega premisleka in se po vseh oddanih člankih počutim, kot da mi je bila namenjena že od samega začetka, pa priznam, da se mi je zataknilo pri uvodniku. Kako namreč nagovoriti bralke svoje najljubše revije, med katerimi sem bila včasih tudi sama?

 
To so tiste male sladke skrbi, ki me prevevajo ob še zadnjem pogledu na našo brutalno iskreno in 'real-life' številko, preden jo oddamo v tiskarno. Zdi se mi, da mi je pisana na kožo, ker sem tudi sama rada popolnoma iskrena, malce nerodna (mogoče še bolj kot seks zagate na strani 64), ni me strah priznati, da se velikokrat zjokam (in mi zato prav pridejo maskare na strani 22), hkrati pa se veselim skupaj z vsemi #šefinjami, ki krojijo naš medijski prostor in nas navdušujejo v vsakdanjem življenju.

Ena izmed njih je naša zvezda z naslovnice Petra Parovel, ki ste jo bralke izbrale tudi za naj vplivnico leta 2021. Brutalno iskrena, direktna, zabavna, uspešna – pa tudi močna in neustrašna, kakršna je Cosmo ženska. A še posebej všeč pri Petri mi je to, da zna hkrati biti tudi nežna in ranljiva ter se ne boji tega pokazati.

 

Moj najljubši in zelo klišejski citat je, da se ti lahko uresničijo čisto vse sanje, če vanje dovolj verjameš in za to delaš. Tega te bo naučila tudi mamica, podjetnica, vplivnica in naša zvezda z naslovnice. Da boš Petro bolje spoznala tudi ti, preveri njen iskreni intervju, ki se začne na strani 48. Prepričana sem, da te bo navdušila!

- Nataša Mernik, nova lepotna urednica Cosmopolitan Slovenija