2017 Promocijsko sporočilo

V iskanju popolne poletne kombinacije

3. 5. 2017

Topli dnevi že dišijo po poletju, uživanju na soncu in brezskrbnih dneh. Za trendovske spogledljivke pa topli dnevi pomenijo tudi nove modne trende in poigravanje z njimi v iskanju popolne poletne kombinacije. Si med njimi tudi ti? Vsako sezono spremljaš novosti in iščeš zanimive modne kose v katerih boš zablestela in izstopala iz množice?

Modna navdušenka, kot si, si zagotovo že obiskala trgovino Cheek by Lisca v Cityparku Ljubljana. Trgovino, ki navdušuje s svežo, svetlo podobo, s kombinacijo nostalgične romantike in sodobnega minimalizma ter prinaša trendovski kotiček za razvajanje z igrivim in zapeljivim perilom in kopalkami Cheek by Lisca.

Če si v iskanju tistih popolnih kopalk, s katerimi boš zablestela to poletje, se ustavi v trgovini Cheek by Lisca in preglej modno razigrano ponudbo. V njej, poleg redne ponudbe, najdeš prav posebne modele kopalk in seveda tudi perila, ki so oblikovani samo za trgovino Cheek by Lisca.

Črno bele kopalke z rožami

Modne serije ti omogočajo, da ustvariš svojo popolno mix&match poletno kombinacijo, saj lahko zgornje in spodnje dele kupiš ločeno. Za popoln in modni izgled na plaži pa izberi enega izmed različnih dodatkov, ki bodo dopolnili tvoj poletni videz.

Kakšna pa bo tvoja popolna poletna kombinacija?

Projekt podpirajo: