Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 25. Sep. 2015 9:18

* ... strgalo se mi bo od nervoze, ampak ne vem, kako se naj pomirim. Danes sem izvedela, da nekaj, kar sem imela za precej gotovo, sploh ni tako gotovo in to mi na glavo obrne cel svet ...
* ... se že vidim, kako postanem začasna brezdomka, ki jo pod streho nazadnje sprejme tašča in kako se potem po cca. dveh tednih muk obesim. S tem da se ne bi mogla obesit in ne vem, kateri način samomora bi se mi sploh lahko kdaj zdel sprejemljiv, ker me je tako strah smrti, kar pomeni, da niti nimam nobenega zasilnega izhoda, kot povprečen slovencelj, kar je res precej žalostno in utesnjujoče ...
* ... :cry:

Kasneje:

* ... ne vem zakaj ne morem preko določenih spominov, izrečenih besed, nekdanjih občutkov, čustev ... včasih se mi zdi, da sem na isti, isti prekleti točki kot pred leti in da se nikoli to ne bo spremenilo in da nima absolutno nič absolutno nobenega smisla in da bi bilo najbolje končat vse, vse, vse ... tudi sanja se mi ne, kako razrešit ta vozel, ki me stiska za grlo in za katerega se zdi, da bo ostal za vedno tam, ne glede na to, da bo tu in tam poniknil. Če bi lahko spremenila preteklost, bi jo in izbrisala bi vse tisto ... vse tisto, kar mi tudi zdaj ne pusti, da bi bila srečna, zaupljiva in sproščena ... njo bi sploh izbrisala in njo in njo ... in prišla nazaj v sedanjost kot ... morilka? Res bizarno, saj vem, da je bizarno ... samo kaj, ko se mi pa zdi sedanjost zapackana z vsem tistim in absolutno ne morem, ne morem, ne morem zaupat v to, kar je, ker je v taki kontradikciji, tako pošastni, grozljivi, ogabni kontradikciji z vsem, kar je bilo ... spomnila sem se na slovenca79 in na to, kako je neštetokrat napisal, da se ljudje ne spreminjamo ... realno vem, da se spreminjamo vsako sekundo in vem, da sem se sama spremenila za 180 stopinj v zadnjih nekaj letih ... ampak tu so neki momenti, neki vozlički, ki ostajajo in ki se jih ne da razvozlat in tu in tam se vprašam, kako zares so vse spremembe in koliko so - tudi če so ''zaresne'' - močne proti tem vozličkom ...
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 102
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 26. Sep. 2015 17:16

-da se veselim, hkrati pa malo bojim nove vloge v življenju, postati starš.. Mogoče zato, ker sem jaz na splošno tak štor, skoz kaj razbijem, polijem, po stopnicah se spotaknem.. a bom znala z tako krhkim bitjem sploh pravilno delat :oops: :oops:
-včeraj sva si ogledala Everest v kinu, dam oceno 10/10 :ja: vrhunsko,res
-nisem vedla, da je film sneman po knjigi in sem si zdaj šla kar knjigo naročit, verjetno bo še boljša (vsaj ponavadi je tak)
-da js vedno ko pridem iz kina pol še celo noč analiziram stvari, kateri igralec, kje je prej igral, celo filmografijo preberem, če je posnet po resničnih dogodkih potem listam po wikipedii, da vidim če je blo res tko.. skratka vedno najdem kaj zanimivega :idea: :lach: :freude:
-da ne razumem zakaj je treba tok pit, oziroma zakaj je alkohol postal neki samoumevnega-v tem smislu, da če gremo na pijačo pa si moj slučajno naroči fanto (ker mu tak paše) pol takoj cela družba kaaaj je pa s tabo, tega pa že ne boš pil,a ti tvoja ne pusti ipd... ni mi všeč, smo res mal zapit narod,al? :nein: :/
-se mi je dipotrija poslabšala al kaj, gledam v tv pa računalnik kot da sem totalno slepa :?:
-mi je še kar slabo, prov skoz. najraje takrat ko kaj jem, in pol vmes rata tok slabo da morm kar pustit vse na krožniku... :nein:
-da se grem zdaj uredit in potem na lepše, samo jaz in moj :hearts:
here's here's to love!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Sep. 2015 19:11

- sem se preveč ulenila zadnje dni,še vreme je skoz bolj tako čudno in meni je nonstop mraz, čeprav sem ful oblečena
- en novi znanec mi je ful simpatičen in že kar preveč ga mam po mislih
- sva se s prejšnjim malo družila in imela kar iskrene pogovore,izpovedi glede dogodkov iz preteklosti,planov za prihodnost in mislim da sem zdaj še malo bolj pomirjena z vsem skupaj,sem bolj prepričana v to,da je bila prekinitev prava odločitev,ker se ne vidim v njegovih načrtih za prihodnost..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 27. Sep. 2015 19:08

* party animal se vrača! :D še ena nora sobota!
* sem srečala kolegico, k sva si ble včas res blizu. groza. res je žalostno, da oseba ne vidi svojih napak se opraviči in skuša popraviti zadeve. sama sem se opravičila, sam druga ne morem nardit. prosla je pa tut ne bom, da se bova spet družili. je pa žalostno, da je tako izpadlo. škoda :( sem se pa naučila par stvari o seb. med drugim je tudi ta, da ne morem vedno vsega bleknat kar mi pade na pamet. ampak mi je res tako prekleto žal. prov srce me boli, ker je tako izpadlo pa ker se ne da nastale situacije popraviti ://
* da moj love life je res... al ni nobenga al jih je pa preveč. dear god. vedno isto. tko da mi trenutno res ni dolgčas no :D :twisted: :twisted:
ampak. distanca distanca.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 482
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 27. Sep. 2015 21:49

- sem si ta vikend prvič po enem mesecu naredila dela fraj, zdaj mam pa slabo vest :S naredila sem samo najnujnejše stvari, tako da samo upam, da me ta teden ne bo preveč zabasalo. Ampak preprosto sem se morala naspati in malo odmisliti vse skupaj.

- moje socialno življenje je omejeno na sms-e in občasne telefonske pogovore s kolegicami. S starim krogom prijateljev smo se zaradi novih spremljevalcev razšli, kar je po eni strani fajn, po drugi ... mi pa malo manjka družbe.

- mi manjka to, da bi imela po dolgem času spet koga ogledanega. Nakoga, zaradi katerega bi komaj čakala, da ga spet vidim oz. slišim; nekoga, zaradi katerega bi komaj čakala, da vidim njegovo ime izpisano na telefonu itd. Ja, spet bi bila rada zaljubljena <3 Bi bil že čas ...

- spet je čas za Čedahučije! Jesensko vreme, dolgi večeri in njihova glasba ... Ne vem kako to, da jih lahko že tako dolgo časa poslušam, pa se jih še nisem naveličala. Res so fajn! Mislim, da sem njihova najbolj zvesta poslušalka in fenica :D

"Na koncu ceste čakam te, da se usedeva na klop, pod drevo, tam rodi se upanje." (Čedahuči, Geronimo)
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Sep. 2015 10:34

- se 1.10. vedno bolj približuje, po eni strani mi je to všeč, po drugi ne..
- da preveč idej,dejavnosti, ki si jih zadam, ostane na koncu samo v moji glavi,nevem rabim očitno eno brco v rit, postat malo bolj aktivna
- sem ugotovila, da ena takšna malo bolj zrela banana ful pomaga izboljšat razpoloženje, ko se me loti pms,melanholija..
- si tako želim poletja in vročine in močnega sonca,kar preselila bi se nekam na toplo
- sovražim mraz
- mi je malo žal za nekatere izgubljene stike z določenimi ljudmi
- si želim,da bi lahko podoživela nekatere trenutke izpred nekaj mesecev oz. da bi se določeni odnosi nadaljevali tam,kjer so se zaključili pred poletjem :/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 29. Sep. 2015 23:06

* grozen prehlad. komi živim. pa sem morala na usposabljanje + šiht + sobo pospravit. sam d sn zdržala... :/ ampak sem res ogromno naredila, tko d super.
* naslednji teden začnem s projektom :) komaj čakam! program je že!
* prijave so že tudi odprte. ko se spravim k sebi, si vzamem čas in še to porihtam uh. me je kr mal strah.
* me jutri še čaka ogromno enih mini opravkov, in laufanja po celem mestu. birokracija at its finest. pa še usposabljanje. ampak potem grem v zdravilišče, da pridem malo k sebi :)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Sep. 2015 23:15

- Da je bilo to poletje nenavadno dolgo.. Junij se mi zdi ze svetlobna leta dalec, glede na vse dogodke preteklih mesecev.
- Da je bilo kljub slabim dnevom to moje najlepse poletje do zdaj :)
- Zakljucili smo ga s (sicer prvim in zadnjim) morjem letos. Voda je bila sicer ze konkretno mrzla, ampak ja - nema zime za eskime! Danes doma pa direkt iz japonk v tople skornje in bundo. No, tudi to ima svoj car.
- Joj, kmalu bo december :D I'm already puking rainbows
- Da imam prvic v zivljenju zastavljene cisto konkretne cilje in jih bom prvic dejansko uresnicila. In to z nasmeskom na faci :cool:
- Da sem cisto zanemarila svoj CS profil in mi je rating konkretno padel.. Bo treba popravit
- Da me skrbi za brata, ki je na prehodu v studentsko zivljenje.. Zal je tip osebe, ki bi zraven reke dehidriral, ce ga kdo ne bi usmeril :nein:
- Da sem se danes celo uro zgubljala po h&m-ju in imela pravi That 70's show, nova kolekcija je vsekakor specialna.
- Da sem po dveh letih koncno dala formatirat prakticno nedelujoc laptop.. Good heavens, kako siba :P Skoraj prehitro, zdej v pol ure pregledam stvari, za katere bi prej porabila cel vecer.. Pol mi pa ze zmanjka materiala, dammit. First world problems.
- Da se veselim studentskega leta in nasih prislekov, Ljubljana mi je bila ze malo mrtva zadnje case :bia:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 01. Okt. 2015 13:51

* sem danes napisala 40 mejlov (ok, od tega se jih je res 30 skoraj čisto ponovilo), preostalih 10 mi je bilo pa muka napisat. Sem se počutila kot berač na cesti, ker moram prositi za take stvari. Pa je to šele začetek.
* je danes prvi uradni mednarodni dan kave. Kako prikladno :kaffe:
* ne morem verjet, kako zadnje čase zabušavam, delo se mi pa kar kopiči.
* sem zaradi vsega skupaj tako živčna, da imam ponoči more. serijsko.
* grem jutri v Ljubljano. Nekaj malega opravkov, potem pa kak hitri šoping (res rabim novo jakno) in čim več kavic s folkom.
* ful imam rada oktober. Eden mojih najljubših mesecev, ampak očitno bo tale še naporen. Ampak če zdržim oktober in november, potegnem maksimlno iz njiju, bo december sama uživancija. Upam.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 01. Okt. 2015 21:54

* tumač vsega, glava me kr boli. ampak je tko bolš, več časa imam za razmišlat, slabš je. pa ugotovila sem, da je popoldan za mene najbolj destruktiven čas v dnevu. morn nekak preusmerit misli v tem času, drugač mi res uspevajo same bedarije.
* je to žongliranje dveh šihtov kr, oz bo zelo zanimivo. upam, da ne prenaporno.
* sovražim uvajanje, pa samo učenje pa privajanje na nov sistem, blagajna lala. bah. sj ni težko, sam k me je vedn strah, da bom kj zaj*.
* včeraj je bil zelo lep dan. to mi je bilo težko napisati. ker sem opažala sama pri sebi, da mi je vedno težje na glas priznati oz izraziti navdušenje, zadovoljstvo nad kako osebo/dogodkom, ker sem se bala, da bom s tem priklicala nesrečo. no. evo. včeraj je bil zelo lep dan. pa naj se zgodi kar hoče, ker ne more izničiti tega dneva, in kak sem se takrat počutla.
* sem bila povabljena v lj ta vikend pa ni časa :( ahh.
* sem nora, ker se ne spravim spat, čakajo me zelo naporni trije dnevi. lahko nooč!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2015 20:34

- o bogpomagi kako sem čudna ko mam fešto in me bolj zgodi odprime alko
- sem imela takšna grozna nihanja razpoloženja zadnjih nekaj dni in res grozne tiste 'downe'
- se privajam na novo okolje,na nov del ljubljane,nisem prepričana ali bom tam ostala
-nove cimre še nisem spoznala, socimre pa baje nimajo toliko prijateljskega odnosa z njo, ker se baje drži bolj zase, bomo vidli..
- nenamerno preveč razmišljam in preanaliziram stvari, moram prenehat s tem, ker me spravlja globlje in globlje v negativizem,melanholijo
-res upam, da bo prihajajoči teden prijetnejši, da se mi bo razpoloženje izboljšalo in se bodo problemi in dvomi v moji glavi nekako umirili in razrešili
-upam, da mi določen folk ni zameril
- si želim,da bi se z nekdanjo simpatijo kaj dobila, bomo vidli,če bo še kaj iz tega :/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Okt. 2015 18:22

- da naj bi se dobila, ker pa on ima otroka me vsi gledajo v stilu a si ti na glavo padla? Obsojat nekoga samo zato ker ima otroke, brez da bi ga poznali, svašta :/
- da me zebe
- da si z drugim tipom piševa in je skos neka napetost in energija med nama, hkrati pa tudi več kot desetje, kar me kar precej moti
- da je moje trenutno ljubezensko življenje ena totalna zmeda :idea:
- da sm včeraj ležala v postelji in so mi kr tekle solze
- da ne vem ali bi šla v tujino ali kaj bi počela sama s sabo
- da sm živčna, ko vidim da znanci ignorirajo moje prehranjevalne navade in dobim riž o okusom po govedini in me zato trebuh boli :mad: :evil:
- da je čas za naredim čistko v svoje življenju
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 06. Okt. 2015 19:44

- Da se veselim koncerta na Dunaju :hearts:
- Da bo kolega vesel vstopnice, ker si je ne more privosciti.. iii, komaj cakam njegov izraz na faci :)
- Da sem zagnala kup kesa v en projekt.. upam, da bo prislo nazaj vsaj toliko, da zakrpam tole luknjo
- Da je bilo v soboto super Na meji nevidnega, moj prvi geek convention. Kramljala s par res kul, talentiranimi osebki, prodali smo precej, tiptop popoldne :)
- Da sem cela deformirana, nisem vajena sedecega sihta. Vse me boli :/ (se en first world problem?)
- Da nimam pojma, kako se bom spravila na 10km lauf cez 3 tedne. Ampak se moram nekako. :fisch:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2447
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 06. Okt. 2015 22:09

- Da je bil London tak fajn, da joj :) Pa ne tolk zarad mesta samega, ki je cist brezveze drago, ampak zarad druzbe in vsega.
- Da ja, sej je lepo mesto pa ful se dogaja pa ful je za videt, sam tak oh in sploh, kot vsi govorijo v superlativih pa tud ni. Mi je izredno zal, ampak Bangkok povozi London po dolgem in poces :zunge:
- Da sem ogromno hrane pojedla, njami
- Da vsem priporocam obisk Isle of Man, ker je res lusten otocek. Imajo res enih stvari za videt, vile, vampirje, magnetne hribe, kjer se avto sam v hrib pelje ( :cool: ), grad na vsakem hribu, stare vlake, ovne z dvema paroma rogov in macke brez repa pa se in se.
- Da grem jutri v Ljubljano
- Da trenutna situacija cisto nic ne pomaga pri moji anksioznosti :nein:
- V soboto pa nazaj. Se veselim, po drugi strani pa bi bila se en vikend doma.
- Da mi je dolgcas, zato grem par strani starega National Geographica prebrat pa spat, kaj pa cem.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 442
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 06. Okt. 2015 23:18

-jutri sprobat rugby v maribor, se že veselim, čeprav nisem nikol maral ekipnih športov, ampak se že dolgo spravljam in mislim da je zdej pravi časi da se grem mal polamat :D
-zadnje čase velike potrebe po sladoledu, vrjetn udarl za nazaj pol leta ko nisem nič :rolleyes:
-zadnje čase premalo trolam :mad:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov