Problemi s puncami mojih prijateljev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 24. Sep. 2013 18:37

Lahko tudi, da te ne hvalijo tvoji frendi ravno pred puncami :|
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 187
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 25. Sep. 2013 0:16

Ne vem, če imaš res z vsemi puncami težave, je problem očitno v tebi. Zdaj si pa lahko zatiskaš oči ali pa preprosto vprašaš, kaj jih moti, če ti je kaj do teh prijateljstev.
sladkasliva321
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 12. 9. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a sladkasliva321 » 27. Sep. 2013 12:39

Res je. In sem tudi vprašala. Eno izmed teh punc, na eni žurki. Po nekaj minutah pogovora, mi je rekla, da sploh nisem tak "bav bav". Pa me je čisto šokiralo in mi je razložila vso zadevo. Na prvi pogled dajem vtis zelo resne osebe. Pač takšna sem do tujcev, ne hlinim prijaznost in se ne smejim njihovim bednim šalam. Najprej se me je ustrašila zaradi tega. Po tem pa ji je še fant povedal nekaj zgodbic, kar jo je malo spravilo s tira, npr. kako je pri meni že velikokrat prespal, ali pa da sem bila edina punca, ki jo je lahko poklical sredi noči, če je bilo potrebno. In da sem pač ta oseba, ki ji lahko zaupa vse probleme, tudi če bi imel probleme z njo, bi se najprej obrnil name. Je logično, da je malo znorela. Verjetno bi tudi jaz. Zato sem povedala temu frendu, da sem vesela, da ima o meni tako mnenje, ampak naj tega ne omenja punci. Punce smo pač take. In preveč lepih besed za drugo žensko ne moremo poslušati.

Sedaj skupaj hodimo ven in se tudi odlično ujamem s to punco. Naslednji teden sem povabljena k njej na rojstni dan :)

Problem je verjetno v meni. Znam biti vsa ljubeča, ampak samo do ljudi, ki mi res pomenijo. Do ostalih imam hladen odnos, pa tudi če se veliko trudim, se to verjetno da razbrati, da sem nekoliko hladna. Ampak to ne morem spremeniti, takšna sem. In res se ne smem več obremenjevati z tem, sej me ne morejo meti vsi radi ;)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3414
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Sep. 2013 12:59

^^ no evo...tole kar je tvoj frend povedal svoji punci o tebi je sicer vse lepo in prav, ampak tudi meni ne bi bilo prav, ce bi bila na njenem mestu. Ni cudno da je imela tak filing o tebi...

...in cisto mozno je, da je podobno tudi pri drugih tvojih moskih frendih in njihovih puncah. Daj se se z njimi pomeni.
meni se pac zdi, da poblem ocitno ni v tebi, ampak bolj v teh tvojih moskih frendih.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 28. Sep. 2013 16:08

Pa ja, naj pazijo malo kaj govorijo, ne da ti več škode kot koristi delajo s svojim vedenjem!
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Sep. 2013 20:47

sladkasliva321 napisal/-a: Pač takšna sem do tujcev, ne hlinim prijaznost in se ne smejim njihovim bednim šalam.

Če imaš že v osnovi mnenje o nekomu, ki je tujec, boš bolj težko naredila prestop, da bo tujec postal kolega ali kaj podobnega. Vsi pa ja nimajo bednih šal, zategnjencev pa tudi ponavadi nihče nima rad.

sladkasliva321 napisal/-a: In da sem pač ta oseba, ki ji lahko zaupa vse probleme, tudi če bi imel probleme z njo, bi se najprej obrnil name.

Tu bi jaz tipa šutnila in mu lepo rekla, da naj kar k njej spoka. Ker kaki "ded" pa je, da svoje probleme nosi izven zveze, k neki kolegici?Pa četudi je najboljša.

Po opisanem sem jaz še vedno mnenja, da če je toliko mučk okrog odnosov in nerazčiščenih stvari in dvomov in vprašanj...to pač ni tisto pravo prijateljstvo.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Sep. 2013 21:01

^^ Se strinjam.

1. Če si arogantna in vzvišena, se ne čudi, da te nihče ne mara.
2. Če jaz ne bi bila najboljša prijateljica svojega fanta (pa tu štejejo vsi njegovi sosedje/sošolci in tako dalje, ki jih pozna že od otroštva), potem se bi mi zdela zveza povsem nesmiselna.
3. Bedasti so tile tvoji kolegi.
4. Teh pet (ali koliko že) punc se mi precej smili!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Sep. 2013 7:24

Men se pa stvari sploh ne zdijo tak grozne. Jaz sem vse skupaj razumela kot da je bila sladkasliva321 ta ''pomembna zaupanja vredna'' oseba v življenju tega fanta (vemo ''izpoved'' samo enega od njenih prijateljev) v preteklosti, ne pa tudi po tem ko, je ta dotična punca vstopila v njegovo življenje in pričela z njim zvezo. Takrat to funckijo prevzame punca. V končni fazi so fantje uporabnico malo fukn.li na ignor, tako da več kot očitno nima več te funckije BFF.

Edina stvar ki je res totalni no-go je, da če bi imel probleme z njo, bi se obrnil nate. To pač ni kul in ni sprejemljivo, težave se rešuje znotraj zveze (razen če gre za butasto vprašanje v smislu: a se ti zdi da ji bo ful všeč če jo v soboto pelem v termano laško na kopel pomeinovanoponevemkiremgrškemboguže). Ok, zastopim da včasih je težko začet pogovor s slabšo polovico in se mogoče obrneš po nasvet prijateljem, v smislu: ej stvar je taka pa taka, a pretiravam al ne; a naj se pogovrorim z njo/njim al ne al naj pozabim.... Ampak za resne teme mora bit pa significant other prva oseba ki jih zve in s katero se o njim razpreda. Tak da tu je bil res brc v temo s strani prijatelja in upam da si mu tudi povedala, da je to totalno nekul. :boese:

Pa še to, vsi ljudje ne znajo (ne znamo, for the matter of fact, zato stvar kar dobro razumem) naredit dobrega prvega vtisa, kar pa še ne pomeni da so te osebe vzvišene, arogantne, narcisoidne, egocentrične ali whatever whatever se še da tu ven potegnit. V obzir je treba vzet tud, da je bilo pri spoznavanju mogoče prisotno nekaj treme, posledica je redkobesednost in negotovost in takoj nardiš slabši vtis.

Se pa strinjam s teb, da bi tipo lahko bil tiho o tej stvari, četudi je šlo za stvari iz preteklosti (prespat, itd....) ker ja, to so dokaj delikatne zadeve. Že iz kozmo teme o Ž-M prijateljstvih je razvidno, da je to še vedno nekaj, za kar večina ljudi trdi da ne obstaja, ker so v ozadju vedno neki drugi faktorji. In če so tudi te punce tega mnenja, jih bo seveda motilo to tudi ''za nazaj'', ker bodo nekoliko dvomile da je prespat pomenilo da se ti je tip pjan ko klada zožil na kavč (karikiram).

Aja pa še to, zaka se kličete ponoči če mate probleme? Al je blo to sam ''a figure of speech?'' :nixweiss: (Mislim, js tud če mam world's biggest problem, ne kličem nikogar ponoči pa se derem kake probleme da mam. Ponoči moji BFFs ali a) žurajo ali b) spijo in mi na kraj pameti ne pade, da bi svoje probleme zlivala nekomu, ki uživa a) na žuru ali b)med spanjem in mu tako kvarila užitek.)
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 590
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 03. Okt. 2013 19:09

Ma ja, glavna poanta je v tem, kako fant o tebi govori svoji punci. Sploh ce te prevec kuje v zvezde, pa sploh ne v smislu videza, je to za punco, sploh ce se zaveda, da ona tocno tega kar on hvali nima, to zanjo pac predstavlja groznjo. Menim, da tu veliko vlogo igra predvsem fant - tvoj prijatelj.
Amazonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 15. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Amazonka » 15. Apr. 2014 9:05

Ženske imamo "šesti čut", samo to bom rekla. Sama sem tud odpikala 2 fantovi prijateljici. Pač, ker sta bili vsiljivi (ne prideš na kavo v hotkah, vsaj k mojmu fantu ne, make up dodelan, ob devetih zjutri, pogovori o seksu, pozah in kaj pogrešaš ter ostala sranja, namenjena "kurjenju").

Nekako celo druženje ni šlo, ker se nismo zaštekal. Do mene sta bili nevzdržno prijazni, vse ena sama gluma. Ne mi s komplimenti ala "lepa majčka". cmok, cmok.

To, da jih je preprosto odpikal, brez težav, pa samo nakazuje na to, kako "dobri" prijatelji so bili.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Apr. 2014 21:27

^^ oh, res kul da si opazila kako lep make-up imajo in da pohvalijo tvojo majico.

v celem tvojem postu ni niti ene njihove negativne karakterne lastnosti (kar sicer ne pomeni, da jih nimajo, ampak omenjaš jih ne, kar je čudno), razen tvojih stereotipnih opazk.

kupi kako šminko pa ti ne bo več treba fantu postavljati ultimatov zaradi nizke samopodobe. :rolleyes:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Apr. 2014 23:04

Pozabila si na hotke :D
Ne, res nisem vedela, da obstaja kodeks obnašanja, ko greš na kavo s kolegom. Česa vse človek ne izve na tem forumu.
Čisto mimogrede pa- tvoj ubogi fant je sedel tam, tako ranljiv in res bogi, medtem ko sta mu zlobni prijateljici govorili o seksu in pozah? Ubošček.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 197
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 15. Apr. 2014 23:29

^^En kodeks obnašanja pa že obstaja, no. Pa ne v smislu ''ne smeš met hotk, ne smeš bit naličen'', ampak goes without saying, da ne pecaš zasedenega kolega, recimo.
Pa meni še na misel nebi padlo, da bi se upedenala 110%, ko grem navsezgodaj zjutraj na obisk k kolegu, ker mi to pač daje precej napačen vtis (da ne bom zdej še js slišala, naj si šminko nabavim za višjo samozavest :D )
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 16. Apr. 2014 6:37

ene se pač spedenajo če gredo od doma pa ni važno ali je ura 12 ali pa 6. Hotke pa so pač poletno oblačilo. Sama tudi nosim mini krila že zgodaj zjutraj, pa to ne pomeni da zapeljujem osebo s katero sem na kavi,, ampak bom to krilo ali pa hotke verjetno imela oblečeno cel dan.

Pogovor pa je odvisen od odnosa z nekom, verjetno se z njim ne bi šalile o tem, če ne bi imele utemeljenega razloga. Verjetno je edina razlika, da se sedaj šalijo na samem in ne pred teboj.
Glede na prej napisano, tvoj dragi ni tako nedolžen, da ne bi nikoli varal. Če je varal s teboj, bo tudi tebe, tiste ki pravijo da to ni res, samo nikoli niso izvedele. Edino vprašanje je ali si pripravljena zamižati na eno oko ali ne.
Ferbc002
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 3. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferbc002 » 16. Apr. 2014 6:51

Jst bom tko reku, če maš raj moško družbo, kot žensko je to zato, ker moški ti nudijo pozornost in ti v tej uživaš. Realno gledano moški in ženska ne morta bit neki ful frenda, ker usak odnos s časom napreduje in ni naravno da se ustav sam pr pogovarjanju.
Oz. za enga je tko čist kul, zapomni pa si da sta v igri zmeri 2.
Tak je svet ;) ...pa sprjaznt se da tko je, da taka je realnost in ne iskat izgovore. Poglej globoko u sebe, če izstopaš v okolici si najbrž ti "čudna" pa nej bo to na pozitivn al negativn način.
Velik sreče ;) ...pa če maš rada hotke pa miniče greš loh še z mano na kavo :D ...hecam se^^

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov