Nimam volje, nikakršne želje po sexu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bal0nchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 10. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a bal0nchek » 10. Sep. 2015 11:24

Helou, pliiss mal mi pomagjte, k nevem več kaj mi je,.. iščem odgovore, sama sebe skos sprašujem kje je razlog,.. ugl. stvar je v tem..stara sem 22 let, in se nikakor ne spravim do tega da bi začutila nazaj tisto željo po sexu, res je začela sem zgodaj, (15 let ),.. do 18 leta mi je bilo noro dobro sexat, uživala sem v tem, večkrat na dan, brez tega se mi je mešalo, fane prepričvala da mi nebojo govoril da so zmatrani da se jim neda, tut jz sm bla zmatrana, ampk za sex, ni problema kadr kol,.. a zdj? katastrofa, zaamenjala 3 fante, z nubenmu se mi ne ljubi, sexam še vseeno, ker hočm to željo nazaj, ampk kr dolgčas mi je, orgazma ne doživim več, razn če se sama,..pa dela vse prou, vse paše, ampk kr izmikam se, ker se ne morm sprostit, in mi je bedn sploh se spravt, mam tisto trenutno napaljenost, kokr gre dol, nima veze lizanje, s prsti,... me mine,... dokler jz malo dražim je vse ql,..pol k on začne,. joj.katastora.. kaj je z mano narobe?? :( :( :( :( :(
bal0nchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 10. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a bal0nchek » 10. Sep. 2015 11:39

Aja pa naj omenim še to, da imam zdj fanta, k se res suuuperr ujameva, znava sodelovt, se pogovort,, en druzga spoštujeva, in tut to stvar da ne tut mal ne mika do sexa, razume,... skupj delava na temu, in iščeva razloge, .. edn od mojih opcij je mogoče ta da do zdj k sm bla z bivšim sm s sexom nekako hotla obdržat vezo, in sm to izkoriščala na tak način, in z moje strani večkrat ni bilo tako da mi je želje,.. ampk bl da MORM,.. to jz sumim da mi je rahlo ubil to voljo po sexu, k je zdej tok časa ni bilo, ker je bilo vse na moram, zto da bo mooj ostal..:/ .. druga stvar mogoče, če je mela katera podoben zdravsven problem, ker moja ginikolloginja pravi da je vse OK :mad: sam vedno ko sem bila jaz zgoraj,ali dogi, ...ugl.. poze katere gre penis globo , me je bolelo , tako da neznam opisat, v sekundi k je zabolelo sem krvavela, .. kri je tekla sicer dobre pou ure, potem pa kod da ni nič, bolelo je pa še ceu dan ... in me je rahlo strah da bi se to ponovilo .. ker zdj kkšne po leta nimam teh težav več, prej pa kr konstano 3 leti :/
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 10. Sep. 2015 13:01

Najprej: a se lahko potrudiš pisat slovnično pravilno, ker sta tvoja prispevka praktično neberljiva.

Sicer pa: kdaj natanko se je ta zadeva začela? Koliko časa je preteklo med zvezo, v kateri si seksala, da bi obdržala fanta in naslednjim spolnim odnosom? Očitno je, da si doživela stisko, ki si jo poskušala reševat s spolnimi uslugami, kar se ni obrestovalo in si bila dodatno prizadeta. Zaradi tega si očitno začela seks dojemat bodisi kot nekaj, kar te lahko prizadene, bodisi kot nekaj, pri čemer se izraža tvoja nemoč, bodisi si pred tem seks dojemala kot ''orožje'' oz. nekaj, skozi kar lahko izražaš svojo moč ... to se mi zdi precej verjetno, glede na to, da si prej dobesedno izsiljevala seks - si res hotela vsak dan večkrat seksat? Se ti to zdi ''normalno''? Očitno je, da si imela partnerje, ki jim do tega ni bilo ... preko seksa si torej manipulirala z ljudmi - prej, ko si ogromno seksala in takrat, ko si s seksom poskušala zadržat nekoga ob sebi. Morda se, ker se to ni zgodilo/te je fant vseeno zapustil, počutiš nemočno? Brez moči? Brez smisla celo? Ne vem ... glede na to, da je bil tvoj pogled na spolnost očitno od nekdaj izkrivljen, ti priporočam, da poiščeš psihologa/psihoterapevta in z njim predelaš odnos do spolnosti.
bal0nchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 10. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a bal0nchek » 10. Sep. 2015 14:39

Opala, oprosti, pisanje iz navade,...

Šeenkrat do cirka 18 leta sem totalno uživala v sexu, predana temu totalno, jaz sem vedno dajala povod k tem,,.. potem sem pa končala s fantom bila sva skupaj 3 leta, ki sem ga imela noro rada, in po njem, sem bila recimo leto ali malo več samska, in od njega naprej tistega fanta, ki sem ga imela mi sex ni bil več sploh zanimiv, nilč, pa fant se je potrudil na vse možne načine, ampk z mene je bilo mrtvo hladno, potem sem začela glumit, ker sem se počutla dolžno, če sva par, že morva sexat,... stemu sem bila pol nevem 1 let mogoče malo več,.. nasledni 3 mesce,... k sm vidla da je spet isto brrz kakršnga kol užitka,sama gluma,... zdej stemu sem pa pou leta..
bal0nchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 10. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a bal0nchek » 10. Sep. 2015 14:43

In ja vem, da sem skakala iz veze v vezo,.. občutk varnosti, iz še bolj zasebnih razlogov, ni lepo od mene, ampk rabla sem nekoga ves čas ob sebi, nisem mela oz. nimam lih tako super fajn življenje :) ,, sm dala kr dost skozi,, tko da prosim bez obsojanj :/ se sama zavedam napak..

pa če lahko še dodam, da ta fnt ki ga imam sedaj, dejansko razume, in mi daje čas kokr ga hočem, ker si želi da si nrdim nekaj iz življenja, dal mi je take možnosti, še kot prijatelj, da dejansko kapo dol za taka fanta, ress takih ni nikjer več,.. in ne sili na nuben način vame, Hoče mi samo vse naj naj, ... zto se pa tut obračam še na vas, ker resno hočem ugotoviti kaj je razlog za to,.. ker hočm vse raćistt za nazaj, in začeti na novo,... z njim, .. resnično si želim tega, tko da vsak odgovor, nasvet, ..bom spoštovala in cenla.. HVALA VAM V NAPREJ
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 10. Sep. 2015 15:28

Kot sem ti rekla že v prejšnjem zapisu: mislim, da si spolnosti vedno dojemala (lahko tudi nezavedno, se pravi, da se tega sploh nisi zavedala, ampak si intuitivno tako ravnala) kot sredstvo manipulacije oz. ''orodje'' s katerim boš fanta zadržala ob sebi in da si hkrati seks dojemala kot potrditev ljubezni med teboj in fantom. Potem, ko pri tem fantu, s katerim si bila tri leta, to ni delovalo in te je vseeno zapustil (se pravi ne glede na to, koliko si seksala z njim), se ti je seks nekako ''razsmislil'', zgubil vso poanto ... a razumeš? Mislim, da nisi imela rada seksa zaradi seksa, ampak ker si imela, ko si seksala, občutek moči in samozavesti in se ti je zdelo, da si pomembna, da fantu nekaj pomeniš in da lahko nadziraš situacijo; da te zaradi tega, ker seksata ne bo zapustil. A razumeš, kaj ti hočem povedat? Sama pišeš, da fante potrebuješ, da nisi sama in da imaš občutek varnosti. To kaže na to, da se v življenju ne počutiš sigurno, da si nesamozavestna, da nimaš občutka nadzora nad svojim življenjem in tako dalje. Je to res? Stvar je po mojem preprosto ta, da si anksiozna in nesamozavestna punca, ki potrebuje nekoga, da ''pazi nanjo'' in ne zdrži sama. Normalno je, da če si seks dojemala tako, kot jaz mislim, da si ga dojemala, ne moreš imet zdaj želje po seksu, ker izkušnje, ki si jo imela s fantom, s katerim si bila tri leta (te je mogoče varal, si ti prevarala njega, si mu nehala bit privlačna, te je kako drugače izdal - kaj je bilo?), nisi predelala in zato zdaj ne moreš živet sproščeno v novem odnosu. Ker si odnose vedno tvorila predvsem zato, da ne bi bila sama in da bi dobila občutek varnosti pa najbrž tudi čutiš, da to ni to ... oz. da tudi če imaš tega fanta res rada in te privlači (a te?), še vedno veš, kakšne so izkušnje od prej in te to obremenjuje. A ti kaj študiraš, a delaš, ali kaj? Kako imaš urejeno življenje?

Pod črto: res poišči pomoč psihologa. Takole preko foruma boš te reči težko rešila, si pa tako mlada, da si res ne pustit, da se ti to nalaga.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Sep. 2015 19:20

Začni s 3 mesečno abstinenco od vsega. Seksa, masturbiranja, porničov, izogibaj se vizualnim stimulacijam.... pač... vsemu! Če se ti zdi da te nekaj začenja vzburjat, pobegni nekam kjer te bo nehalo (sprehod...). Po takih treh mesecih, če se ti ne vrne libido (moglo bi te razmetavat do takrat), potem se ginekologinja moti in je nekaj (verjetno) hormonsko narobe. Ampak nisem nek ekspert za ženske tak da je to samo ugibanje. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 10. Sep. 2015 19:31

ginekologinja, hormonsko neravnovesje... nekak ne paše to dvoje skupaj :)
raje pojdi k splošni zdravnici, sploh če so pridruženi še ostali simptomi kot izsušenost nožnice, čezdnevna utrujenost, uničen dnevni ritem, slaba koncentracije, slaba prebava, lakota, porast teže, glavoboli, problemi s kožo (akne predvsem), .. :)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 294
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 10. Sep. 2015 19:47

Dioniz napisal/-a:potem se ginekologinja moti in je nekaj (verjetno) hormonsko narobe. Ampak nisem nek ekspert za ženske tak da je to samo ugibanje. :)


Saj se tudi jaz ne spoznam na ženske težave, ampak še vedno vem, da težave z hormoni zdravi endokrinolog in ne ginekolog. Vse ostalo je pa navaden bullshit, ki nima nikakršene veze s tem problemom.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 11. Sep. 2015 8:35

Samo zelo mimogrede: v resnici ima precej malo tovrstnih težav pri sicer zdravih mladih osebah fizični vzrok ... psihični je dosti bolj logičen.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 11. Sep. 2015 10:11

Da niso problem KT? Namreč ogromno žensk jamra, da jim je zaradi tabletk padel libido.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 11. Sep. 2015 10:15

Pa ljubi bog, saj to ni res ... ženska zelo podrobno opiše situacijo iz katere se jasno vidi, kako zgrešen odnos je imela do seksa in kako se je razvijal njen odnos do spolnosti itd. in potem naj bi KT ali ščitnica povzročale te težave ... c'mon.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 11. Sep. 2015 10:24

Joj, kako grozno no. :lol:

Samo napisala sem še eno možnost, ki je včasih lahko problem, pa se ženska MOGOČE sploh ne zaveda.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 11. Sep. 2015 10:31

No, "malo" je far out ... ampak tudi sicer: če punce ne znajo prebrat navodil za uporabo, ki pridejo s KT so si pa tudi same krive, če imajo "nepojasnjene težave" ... :rolleyes:
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 11. Sep. 2015 10:35

Glej, jaz sem samo navedla KT kot možnost izvora problema, ginekolog ji valda ne bo rekel, da so mogoče KT problem (vsi vemo, kako jih zagovarjajo). Ker pa toliko žensk jamra, da jim KT ubijajo željo po spolnosti, ne glede na to, kako ljubijo partnerja, sem pomislila na to možnost., that's it.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov