Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Astro › Zanimivosti

Zdravilni blagoslovi in delavnica Swamija Jyothirmayah

Zdravilni blagoslovi in delavnica Swamija Jyothirmayah

Zavod za razvoj človekovih vrednot, slovenska veja mednarodne neprofitne, humanitarne in izobraževalne organizacije The Art of Living Foundation, ene največjih tovrstnih organizacij na svetu, organizira v Sloveniji 27. in 28. oktobra obisk priznanega duhovnega učitelja Swamija Jyothirmayah, enega izmed najbližjih učencev svetovno znanega modreca, humanista in nominiranca za Nobelovo nagrado Sri Sri Ravi Shankarja.

Astro › Zanimivosti

Numerologija nam pomaga razumeti sebe!

Numerologija nam pomaga razumeti sebe!

"Osebna analiza nam pomaga pri razumevanju samega sebe. Je orodje spoznavanja svojega bistva, močnih in tudi šibkih točk. Pomaga nam razumeti izzive in vedno znova ponavljajoče se vzorce. Ko se soočamo s težkimi situacijami v življenju, je taka pomoč še kako dobrodošla. Opozori nas, v čem smo močni, in to brez učenja in truda. Opisuje, kako nas okolica dojema in kako to sliko bolj pozitivno oblikovati. Prek osebnih števil lahko poiščemo svoje poslanstvo in nalogo na Zemlji, v življenju. Izjemno natančno opisuje pozitivne in manj pozitivne aspekte nas kot osebe," pravi numerologinja Lili Šturm.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri