Zvezdniki v najem: Le za vprašanje cene gre!

Če si želiš, da na tvojo zabavo pride Kim Kardashian (31) ali pa na primer Lady Gaga (26), boš morala odšteti od 125 tisoč do dva milijona dolarjev.

28. 4. 2012

Naj se sliši še tako neverjetno, je najemanje zvezdnikov zelo donosen posel.

Agent znanih, Mike Esterman, je odkril nekaj podrobnosti, ki zadevajo pojavljanje zvezdnikov na zabavah, dobrodelnih večerjah, odprtjih nočnih klubov in o tem, kako s tovrstno dejavnostjo služijo dober denar.

"Kim Kardashian na primer zaračuna 125 tisoč dolarjev za to, da se nekje pojavi, medtem ko ekipa resničnostnega šova Jersey Shore od pet do 25 tisoč dolarjev."

Esterman dodaja, da najbolje služijo glasbeniki, rekord pa ima seveda Lady Gaga, nekoč je recimo samo za dve uri prisotnosti dobila kar dva milijona dolarjev.

Tu so še Metallica, ki je za zaseben koncert pobrala kar milijon dolarjev in pol, 'ubogi' Pitbull (31) pa je zaslužil 'samo' 300 tisoč dolarjev.

"Seveda pa so tudi taki, ki se ne želijo prodajati," pravi menedžer, "na primer 34-letni Ashton Kutcher (34) in 49-letni Tom Cruise."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri