Zapuščina Amy Winehouse gre družini

Amy Winehouse je bila najlepši glas resničnega Londona, potem so jo pokopale odvisnosti od drog, alkohola in škodljivih prijateljev.

3. 4. 2012

Po smrti se je vnel boj za njeno zapuščino.

Torej, britanska pevka Amy Winehouse je po svoji smrti zapustila posestvo, vredno 2,94 milijona funtov, ki bo po presoji sodišča šlo v roke njene družine. Skupaj je Winehousova, ki so jo julija lani našli mrtvo v njenem domu v londonski četrti Camden, za sabo zapustila 4,35 milijona funtov premoženja. Po plačilu davkov in drugih dolgov so na njenem računu ostali približno trije milijoni funtov. Ker pevka ni napisala oporoke, bo šel denar v roke njenih staršev, nad zapuščino bo bedel njen oče Mitch.

Pravici je bilo zadoščeno tudi po odločitvi sodišča, da bo njen nekdanji mož Blake Fielder - Civil, s katerim sta se ločila leta 2009, ostal brez vsega. Pevkina kariera se je začela vzpenjati tri leta pred poroko, ko je posnela album Back to Black. Potem je šlo žal samo še navzdol.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri