Savina Atai je zaljubljena v Grka

Savina Atai je konec septembra začela tečaje joge obraza, predavanja, Face Force Yogo, šolo hujšanja - spet uči tako rekoč sedem dni na teden, pa vendar je prejšnji četrtek odletela na večerjo na Kreto.

26. 10. 2012

Dobro leto po ločitvi od moža je komentatorka v oddaji Gostilna išče šefa Savina Atai srečno zaljubljena.

Že pol leta je namreč v zvezi s postavnim Grkom:

"Od prvega trenutka je bila med nama neverjetna komunikacijska kemija; isti humor, strast do življenja, enaka zanimanja. Ves čas sva se pogovarjala in smejala; navdušil me je s svojo globino, ki mu pa ni vzela otroške lahkotnosti in navihanosti. Oba sva velika gurmana, a čeprav ima v restavraciji kup kuharjev, nas je razvajal s svojim kreacijami. Ker je vedel, da obožujem in raziskujem zelišča, mi je nabral vsa, ki rastejo na Kreti, ter nam organiziral ekskurzijo na svojem posestvu, kjer nam je predstavil vse zdravilne rožice in začimbe otoka. Potem nas je peljal v svojo vilo, ki jo je sam narisal in zgradil (po izobrazbi je arhitekt), ter nam pripravil sveže artičoke z lastnega vrta z domačim oljem in vinom. Moja odločitev o tem, da bom nekaj časa raje samska, se je počasi začela topiti," se spominja Savina, ki se je potem vrnila v Slovenijo in naslednje tri tedne sta si pisala dolga dolga e-pisma.

Savina Atai je konec septembra začela tečaje joge obraza, predavanja, Face Force Yogo, šolo hujšanja - spet uči tako rekoč sedem dni na teden, si je prejšnji četrtek vendarle vzela malo prosto, da je lahko odletela na večerjo na Kreto, zdaj pa se že veseli, da bo kmalu dobila tudi povraten obisk:

"Giorgos se je zaljubil v Ljubljano; tukaj je neskončno užival; v začetku novembra je pri njih za nekaj mesecev konec sezone in velik del zime bo preživel tukaj. Hoče, da mu pripravim 30-dnevni načrt popolne regeneracije, saj se želi naučiti vseh pomlajevalnih tehnik, pomagal pa mi bo tudi pri decembrskih kuharskih delavnicah. Pa sploh je že poln načrtov ..."

Več o tem v novi Story - že na prodajnih mestih!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri