Razmerje končala po telefonu

George Clooney in Stacey Keibler naj bi se dokončno razšla. Razlog naj bi tičal v različnih življenjskih interesih. In kdo je pustil koga?

11. 7. 2013

George Clooney in Stacey Keibler naj bi končala njuno dveletno v telefonskem pogovoru. viri razkrivajo, da sta se zvezdnika vedno bolj odtujevala, še posebaj hudo pa naj bi bilo zadnje tri mesece, saj je bil George večino časa odsoten, ker snema film v Evropi, medtem ko je  Stacy snemala televizijsko oddajo v Los Angelesu.

George naj bi ostal v Berlinu še naslednjih 5 mesecev, kar pa je bilo za Stacy občutno predolgo. Kot pravijo njeni prijatelji,Stacy ni želela nadaljevati z zvezo na daljavo.

Poleg tega naj bi jo motilo tudi to, da se George ne želi poročiti, prav tako si tudi ne želi otrok, s čimer se pa Stacy ne more sprijazniti.

''Oba sta se strinjala, da bi bilo od te točke brezsmiselno nadaljevati z zvezo. Oba sta ostala spoštljiva, odločila pa sta se tudi, da ostaneta dobra prijatelja,'' je še za TMZ.com razkril neimenovani vir.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri