Najhujši so Pete, Paris in Axl

Revija Blender je sestavila seznam najtežjih del, ki so jih najrazličnejši ljudje morali opravljati za zvezdniške glasbenike.

9. 9. 2007

Tako so jih že reševali iz najrazličnejših kritičnih situacij, v katere so sami silili ali pa jih sami zakuhali, braniti pa so jih morali celo z orožjem.

Norija na koncertih

Na seznamu so se znašli tudi varnostniki na koncertih skupine Hatebreed. In ti običajno res nimajo prav lahkega dela. Zaustaviti morajo znojno, s testosteronom nabito maso ljudi, ki na nastopih metalske skupine pogosto izvede tako imenovani 'wall of death'.

Seznam je dolg

Med mučeniki, ki za glasbenike opravljajo umazane posle, se je znašel tudi uslužbenec Paris Hilton, zadolžen za stike z javnostjo. Elliot Mintz je moral novinarjem in vsem drugim pojasniti njene pretepe, gole fotografije, težave z drogo in seveda vse dogodke, povezane z zaporno kaznijo razvajene zvezdnice. Mintz je šel celo tako daleč, da je prevzel krivdo, ker Paris ni vedela, da so ji odvzeli vozniško dovoljenje.

Kravavo zaslužen

Med reveži, ki si krvavo zaslužijo svoj denar, se je znašel tudi menedžer koncertnih turnej skupine Guns'N'Roses. Ta ima samo eno težavo, ime mu je Axl Rose.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri