2014 je bilo tudi leto zvezdniških ločitev

31. 12. 2014
Zakonca Guetta sta se razšla po 24 letih zakona.  (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekateri znani pari so bili poročeni več kot 20 let, nekateri samo dve ... Ni pomembno, koliko - če škripa, se pač razideš. Tako si je letos kar nekaj parov reklo adijo ...

Zelo odmevna je bila ločitev didžeja Davida Guette (47) in njegove Cathy (47), in to kar po 24 letih zakona. Razlogi za ločitev sicer niso znani, a šušlja se, da naj bi bila Cathy zelo ljubosumna na vse zvezdnice, ki so sodelovale z Davidom in bile v njegovi bližini. Par se je spoznal leta 1990 v nekem pariškem nočnem klubu, se poročila še istega leta, v zakonu pa sta se jima rodila sin Tim Elvis (10) in hčerka Angie (6).

Kris (59) in Bruce (65) Jenner sta sicer že od lani živela ločeno, a je ona šele letos vložila zahtevek za ločitev, kot razlog pa navedla nepremostljive razlike. Čudno, da sta to ugotovila šele po 23 letih zakona. Skupaj imata dve hčerki Kendall (19) in Kylie (17), snemanje resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian pa so začeli leta 2007. No, verjetno je to tudi eden od razlogov, da se je družina začela oddaljevati.

Jenner

Po štirih letih zakona je bilo konec ljubezni tudi za igralko Hillary Duff (27) in Mika Comrieja (34), ki sta se odločila končati skupno pot. O tej odločitvi sta premlevala kar nekaj časa in na koncu ugotovila, da bolje funkcionirata kot prijatelja. V dobrih odnosih pa bosta ostala tudi zaradi dveletnega sina Luce.

Duff

Ohladila se je tudi ljubezen med pevcem Robinom Thickom (37) in igralko Paulo Patton (38). Poročena sta bila devet let, par pa že od otroštva. Sicer se je Robin trudil znova osvojiti ženo, napisal ji je celo pesem, a mu ni uspelo. Varanja je bilo preveč.

Thicke

Javnost je letos presenetila tudi igralka Gwyneth Paltrow (42), ki je oznanila, da se ločuje od glasbenika Chrisa Martina (37). Priznala je, da sta imela že vse leto težave, da sta jih skušala rešiti, a se pač ni izšlo. Zaradi otrok, hčerke Apple (9) in sina Mosesa (7), pa še danes veliko časa preživita skupaj.

Paltrow

O tem, da manekenka Adriana Lima (29) in srbski košarkar Marko Jarić (36) nista več skupaj, se je sicer šušljalo nekaj časa, a sta šele pred kratkim priznala, da sta se razšla. Poročena sta bila pet let, v zakonu pa sta se jima rodili Valentina (4) in Siena (1). Zakaj sta se razšla, ni najbolj jasno, govori pa se, da naj bi bila Adriana tista, ki si je našla drugega.

Lima

Pevka Mariah Carey (44) in Nick Cannon (34) sta sicer vedno delovala zelo zaljubljeno, a je bilo to očitno samo farsa. Poročena sta bila šest let, ločeno pa živita že leto dni. Razlog za ločitev naj bi bil težavni karakter pevke.

Carey

Čeprav sta letos praznovala prvo obletnico poroke, sta samo dva meseca po tem Avril Lavigne (29) in Chad Kroeger (39) oznanila, da se ločujeta. 

Lavigne

Avril ima za sabo že en zakonski brodolom. Štiri leta je bila poročena s pevcem Deryckom Whibleyjem.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story
Fotografije Profimedia, Splash News

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"