To je zajtrk, ki je obnorel Instagram

Zagotovo ste jih že opazili. Večbarvne smuti sklede so preplavile Instagram. Razlog za to ni zgolj njihov privlačen videz temveč preprosta priprava in okus, ki ga lahko prilagodimo svojim željam. Namesto točno določenega recepta, se prepustite svoji domišljiji. Nekaj navdiha za pripravo okusnega smutija pa najdete spodaj.

20. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

V zmogljivem mešalniku zmešaj zamrznjeno banano in borovnice. Po potrebi dodaj nekaj žlic vode ali rastlinskega napitka. Prelij v najljubšo skodelic, okrasi z narezanimi jagodami in kivijem, chia semeni in z žlico cvetnega prahu.

V maju namreč obeležujemo prvo obletnico svetovnega dneva čebel, brez katerih bi bila kakovost našega življenja veliko slabša, saj skrbijo za ohranjanje in razvoj rastlinskih vrst. Poleg medu čebele pridelujejo tudi cvetni prah, ki naj bi pripomogel pri naravni krepitvi odpornosti. Pri HOFERju na pomen čebel že vrsto let aktivno opozarjajo v okviru iniciative Danes za jutri s trajnostnim projektom Skrbimo za medeno prihodnost. Poleg številnih aktivnosti, v partnerstvu s Čebelarsko zvezo Slovenije, v lastnem čebelnjaku izvajajo tako raziskovalne kot izobraževalne dejavnosti, s katerimi želijo še dodatno izpostaviti pomen obstoja čebel.

V letu 2018 so čebele iz HOFERjevega čebelnjaka pridelale 50 kg gozdnega medu, 40 kg cvetličnega medu, nagrajenega z bronastim AGRA priznanjem za kakovost, ter 3 kg cvetnega prahu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri