Jej zelenjavo in uživaj

Tržnice so v tem letnem času še vedno polne čudovitega svežega sadja in zelenjave, polnih antioksidantov in vitaminov. Izkoristi še zadnjo priložnost pred zimo in preizkusi naše nore ter preproste recepte, dolge le nekaj besed.

21. 11. 2014

Stročji fižol

Stročji fižol popeci na žaru. Dodaj miso, sojino omako, šalotko, limonino skorjico in orehe.

Maline

Maline zmečkaj. Dolij mineralno vodo, baziliko, limeto, sladkorni sirup in zdrobljen led.

Koromač

Lososa popeci na žaru in ga postrezi, pokritega z narezanim svežim koromačem, koriandrom, posušenimi koščki čilija in soljo.

Bob

Zmešaj kvinojo, bob in meto. Potresi s feta sirom in praženimi pinjolami.

Pripravila: Petra Arula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri