Ajurvedska prehrana

Kuhanje po načelih ajurvede - tradicionalne indijske modrosti – lahko vnese v tvoje življenje več življenjske moči, zadovoljstva in radosti. Te zanima, kako? Obišči predavanje s pokušino jedi.

11. 2. 2010

Danes ob 18. uri bo v Slovenskem etnografskem muzeju potekalo predavanje Ajurvedska prehrana in naš vsakdan, ki ga pripravlja Mojca Račič Simončič. Avtorica se že več kot 30 let ukvarja z jogo, kuhanja pa se je učila pri mednarodno priznani nutricionistki Koushani Desai.

Pokušina

Poleg tega, da boš izvedela, kako pripraviti ustvarjalne in poceni jedi za dobro počutje, povrnitev zdravja, mentalno in duhovno prečiščenost ter izgubo odvečnih kilogramov, boš lahko po predavanju jedi tudi preizkusila.

Vstop je prost!

Zaželena je prijava na sankalpa.slo@gmail.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri