Aids ne izbira. TI lahko!

Danes že deseto leto zapored v okviru projekta Virus poteka vseslovenska akcija ob svetovnem dnevu boja proti AIDS-u.

1. 12. 2008

Društvo študentov medicine Slovenije v sodelovanju s Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani ter Zvezo študentskih klubov Slovenije je tudi letos ob svetovnemu dnevu boja proti AIDS-u pripravilo vseslovensko akcijo AIDS ne izbira. TI lahko!

Če ne veš, boš izvedela!

V ta namen bodo danes v vseh večjih mestih in krajih v Sloveniji stojnice, na katerih te bodo promotorji seznanili s tematiko zdrave in varne spolnosti, z informacijami o okužbi s HIV in zaščiti ter tudi o okužbah z drugimi spolno prenosljivimi boleznimi. Brezplačno boš prejela tudi enega od 60.000 kondomov z informacijami o njihovi pravilni uporabi, ki jih bodo razdelili med Slovence.

V Zvezdi

Če si osveščena, si ne pozabi pripeti rdeče pentljice in pridi v ljubljanski park Zvezda, kjer se bo odvijal že tradicionalni koncert. Točno ob 18. uri se bodo na Kongresnem trgu začeli razlegati zvoki glasbenikov:

  • Sell out,
  • Neisha,
  • DiFaso,
  • Tide,
  • Zlatko&optimisti.
Koncert in program s predstavitvijo zdrave in varne spolnosti, ki bo trajal do 22. ure, bo povezoval Vid Valič.

Vabljena!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri