Tedenski lunin horoskop

za teden od 17.09. do 23.09.

V ponedeljek boš zajadrala z luno v strelcu, ki prinaša veselje in sproščenost, vendar se ne veseli prehitro, saj se ob 13.07 uri luna pomakne v delovnega kozoroga, ki bo zahteval tvojo zbranost in vztrajnost. Ljubezenske zadeve se bodo umikale iz obzorja in težko se boš poglobila v kakšen konkreten pogovor, povezan s čustvenim dojemanjem. Prinaša ti več motivacije za učenje, zagrizenosti za delo in moči, da končaš z določenimi projekti. Zato se boš na trenutke počutila utesnjeno, obremenjeno in nesproščeno. To je čas, primeren za razmišljanje o tvojem napredku.

 

 

V četrtek preide luna v vodnarja, zato pričakuj svobodne odločitve in strmenje k novitetam. Obremenitve se bodo umaknile, prihaja čas veselja, akcije in pozitivnih namigov. Nič te ne bo spravilo v slabo voljo, razjezila se boš samo ob počasnosti in neodzivnosti, nekaj težav ti lahko povzroči tudi prilagajanje. Veliko ti bosta pomenili odprtost in iskrenost, s katerima lahko rešiš veliko napetosti in nedorečenosti. Žal pa te bo spremljalo tudi ljubosumje, zato notranje ne boš najbolj umirjena.

 

V soboto ob 14.27 uri luna preide v znamenje rib. Brez večjih težav boš sprejela kritiko, sposobna boš tudi intenzivnega poslušanja. V svoje čustvene odnose prinesi več topline, dobre volje in nežnega vzdušja. Čas bo namenjen povezovanju, usklajevanju in dogovarjanju, njena lepa povezava pa ti bo ponudila možnost pravih in obetajočih dogovorov. Čas, ko lahko nekaj narediš na medsebojnih odnosih, ki ti veliko pomenijo.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri