Tedenski lunin horoskop od 20.02. do 26.02. - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Tedenski lunin horoskop

za teden od 20.02. do 26.02.

Ponedeljek z luno v Strelcu bo aktiven in obarvan s spontanimi odločitvami. Odgovarjala ti bo družba, še posebej tistih, ki razmišljajo podobno kot ti. Tokrat se ne boš pritoževala, ampak se boš znala sama potruditi, da določene zadeve, ki so te bremenile poskusiš izboljšati. Pazi le, da ne boš v naglici spregledala kakšne pomembne zadeve. Čeprav boš ves čas bezljala, boš izjemno učinkovita in optimistična. Tisto, kar si boš zapičila v glavo, boš dosegla, vendar bolj s pogumom in trmo.

 

V torek ob 8.08 uri se luna pomakne v znamenje Kozoroga. Vsa tvoja pozornost bo še posebej močno usmerjena na status, ponos in čast. Obremenjevala te bosta videz in položaj, tako profesionalno kot zasebno. Nikakor si ne boš dovolila dogajanja prepustiti naključnim vplivom. Vse boš želela imeti pod nadzorom in najteže se boš soočala s situacijami, kjer se počutiš izgubljeno in nemočno. Zanimale te bodo finance, ki jih boš želela urediti.

 

V četrtek ob 18.17 uri luna pride v vedrega Vodnarja. Imela boš občutek, da se ti ne more čisto nič zalomiti, saj boš polna samozavesti in vztrajnosti. Posel bo potekal gladko, le v odnosih bo začutiti povečana pričakovanja, ki te lahko pripeljejo do manjšega nezadovoljstva. Vseeno ti bo, če boš prejela kakšno kritiko, saj boš globoko v sebi vedela, da delaš prav. Malce manj ugoden pa je ta čas za začetek ljubezenskega razmerja, saj boš razmišljala bolj o svobodnih odločitvah in zabavi.

V nedeljo se te bo dotaknil Sončev mrk, ki lahko povzroči nekaj zmede in nezadovoljstva. Prehiti negativne misli in se začni usmerjati k napredku, saj te bo motil in držal nazaj tudi vpliv lune v znamenju Rib. Odgovarjala ti bo bolj močna, začinjena hrana, o dietah tokrat ne boš razmišljala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri