Tedenski lunin horoskop

za teden od 18.03. do 24.03.

V ponedeljek se boš podala pogumno in samozavestno, saj prihaja ugodna energija lune v znamenju leva. Prodorna,  egoistična in simpatična se boš lotila vsega, karti je še pred kratkim predstavljalo veliko težavo. Nihče te ne bo mogel razžalostiti ali spraviti v slabo voljo, saj boš prepričana da imaš prav in da si zaslužiš najboljše.

 

V torek boš bolj analitično naravnana, hkrati pa tudi marljiva in vztrajna, saj luna preide v znamenje zemeljske device. Lahkotnost in razigranost se bosta umaknili iz obzorja, zanimali te bodo konkretni rezultati in realna slika. Zanimalo te bo tudi področje zdravja in nege, zato boš več skrbi posvečala morebitnim spremembam in prilagoditvam na tem področju. Tudi v sredo ti bodo misli uhajale k pomembnim zadevam, urediti boš želela tudi finančno področje.

 

V četrtek prihaja Polna luna v znamenju tehtnice, ki se bo lotila tvojega nezavednega dela osebnosti in čustvenega dojemanja. Prišla boš do novih spoznanj, ki pa bodo težja in celo malce obremenilna. Nikar ne dovoli, da se negativne energije nakopičijo in povzročijo konfliktne situacije, raje se sprijazni s situacijami takšnimi kot so. Če imaš zdravstvene težave, boš v tem času še posebej občutljiva.

 

V soboto preide luna v znamenje škorpijona, kar prinaša bolj strastno in intenzivno energijo ter močno željo po dogajanju na področju spolnosti. Pripravljena na avanture in razigrana se boš trudila, da bo, kjerkoli se boš nahajala pestro in zanimivo. Odnosi bodo direktni, na trenutke celo malce sarkastični.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri