Tedenski lunin horoskop od 22.05. do 28.05. - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Tedenski lunin horoskop

za teden od 22.05. do 28.05.

V ponedeljek te bo prebudila luna v ovnu, ki jo bo spremljala konjunkcija med Venero in Luno, zato bo dan primeren za sklepanje partnerstev različnih vrst. Veselje, napredovanje, družabna srečanja in dobri odnosi te bodo spremljali na vsakem koraku. Uspeh v poslu, dobre novice in darovi te lahko presenetijo, ko boš najmanj pričakovala.

 

V torek ob 14.33 uri se luna pomakne v znamenje bika, kjer izraža svoje dobre in umirjene lastnosti. V poslovnih in finančnih vodah boš zelo ambiciozna, pravilno usmerjena in motivirana. Ni pa to najboljši čas za razlaganje svojih načrtov, še manj pa za vsiljevanje svojega mnenja drugim. Ta vpliv lahko povzroči, da boš trmasto in uporno branila svoja mnenja, težko te bo premakniti z začrtane poti in težko boš sprejemala kritiko.

 

V četrtek ob 14. 15 uri pride luna v znamenje dvojčkov. Razveselila se boš nove energije, ki jo prinaša tudi prazna luna. Lažje boš začela z novim delom, se lotila novih projektov in stvari, ki si jih že dolgo odlagala. Dogovarjala se boš za poslovne sestanke ali družabne prireditve. Prišla boš do pomembnih zaključkov, da moraš določene odnose in navade prekiniti, če želiš živeti bolj sproščeno.

 

V soboto zgodaj popoldne pride luna v raka, zato prihaja naval čustev, v takšni in drugačni obliki. Težko se boš soočala sama s sabo, ves čas boš nekoga pogrešala, ali celo ljubosumno nadzirala, zato ne pričakuj sproščenega vzdušja. Močno boš zaznavala vtise iz okolja in si zapomnila veliko podrobnosti. Hitro, največkrat nezavedno se boš prilagajala na pozitivno in negativno razpoloženje okolice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri