Tedenski lunin horoskop

za teden od 21.10. do 27.10.

V ponedeljek se boš podala nežno in premišljeno. Zazrla se boš v preteklost, ki jo bo luna v znamenju raka počasi prinesla na plano. Ne zapletaj se v razne nesporazume, saj bi lahko zaradi napačnih besed skovala velike zamere. Ob 18.28 uri se luna pomakne v znamenje leva. Dobra energija bo tista, ki te bo s pomočjo Zadnjega krajca popeljala v prijetne vzgibe.

Ne zaustavljaj se v torek pri malenkostih, raje se usmeri v nekaj večjega, bolj obetavnega. Poglobi se v vse, kar te bo obkrožalo na realen zrel način, saj boš le tako ujela pravo smernico, brez da bi zraven koga prizadela.

V sredo ob 21.29 uri preide luna v znamenje device. Red in disciplina te bosta popeljala k pospravljanju, čiščenju in analiziranju podrobnosti. Z veseljem se boš lotila težjih nalog in se podala v dodatno izobraževanje. Mikali te bodo tudi tisti podatki, ki so običajno skriti pod površjem. Četrtek bo delovno obarvan, motivacije bo dovolj, zbrane misli pa te zagotovo vodijo v pravo smer. Denar bo pridobil večjo veljavo v tvojih očeh in sedaj je pravi čas za nadgradnjo na tem področju.

V petek pozno zvečer prehajaš s prehodom lune v znamenje tehtnice v lepši čas. Prijetna topla vibracija bo poglobila odnose in željo po biti ljubljena. Zapleti in dvomi se umikajo, prihaja povečana želja po ustvarjanju in branju. Pogovori bodo potekali gladko, nedelja pa bo več kot odličen dan za prijeten zmenek, še posebej zvečer, ko se bo luna začela sprehajati po znamenju prodornega škorpijona.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri