Te je strah, da si dolgočasna?

Se ti zdi, da se ljudem v tvoji okolici vedno dogaja kaj zanimivega, tebi pa življenje spolzi mimo, ne da bi se ti pripetila kakšna posebna dogodivščina.

23. 1. 2014

Kliče te samo mama

Težavica: Prijateljičin telefon zvoni ves čas, tvoj pa je vedno tako tiho ...

Rešitev: Dejstvo je, da moraš razširiti krog poznanstev, med katerimi boš zagotovo našla kakšno novo sorodno dušo in po tem bo tudi tvoj telefon zazvonil večkrat, na drugi strani pa ne boš vsakič znova zaslišala samo glasu svoje mame.

Zmenkarije

Težavica: Že eno leto si samska, pa že več mesecev nisi bila na zmenku ...

Rešitev: Če nimaš poguma, da bi na hodnikih fakultete pristopila do zanimivega fanta in ga prosila za zapiske ali pa kar naravnost povabila na kavo, imaš veliko možnosti za spoznavanje novih ljudi prek spleta. Zagotovo boš našla veliko fantov, ki se jim boš zdela zanimiva. Če se s kakšnim dogovoriš za pijačko, tudi ne bo nič narobe, le preden se z njim srečaš v živo, ga dobro spoznaj, predvsem pa se srečaj z njim na kar se le da obljudenem mestu.

Zapečkarica

Težavica: Raje kot, da bi se odpravila na sprehod v mesto, se zlekneš na kavč in prebereš knjigo polno dogodivščin ...

Rešitev: Dejstvo je, da se boš morala suniti v ‘tazadnjo’ in večkrat oditi novim in zanimivim dogodivščinam naproti. Dogajanju se moraš pridružiti sama, ne pa se samo potapljati v domišljijski svet, od katerega ti ne ostane nič drugega kot samo zgodbe. Dovoli si postati akterka in doživi velik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri