Tabu tema in pika!

Obstaja nekaj stvari o njem, ki ti jih ne bo zaupal, niti če ga boš izsiljevala … vse dokler ne bosta kot rit in srajca - pravi par.

20. 2. 2009

Kariera na nitki

Mogoče mu grozi, da ga bodo odpustili, napredovanje, ki se ga je tako veselil, pa se mu je izmuznilo izpred nosa. Ker so takšne bolečine tesno povezane z njegovim samospoštovanjem, ti o tem ne bo niti črhnil, vse dokler ne bo prepričan, da si vanj zaljubljena ne glede na vse.

Vem, da nič ne vem

Ko boš govorila o filmu, ki ga ni videl, bo le kimal – noče priznati, da ni videl najboljšega filma sezone. Ko boš naročila vino, za katerega še slišal ni, ti bo čestital za izbiro. Zakaj to počne? Le če vse obvlada, to pomeni, da je sposoben poskrbeti zate.

Zdravstvena kartoteka

Ne gre samo za to, da bi ti na že prvem zmenku priznal, da je prebolel spolno bolezen; to seveda želiš vedeti, kot si želiš, da bi šel sam od sebe na test za virus HIV. Ne, fantje kot znamenje šibkosti štejejo celo poškodbo kolena - navsezadnje so se poškodovali, ker niso fit.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri