3 seksi aduti pravih zapeljivk

Kako ga najlažje očaraš, začaraš, osvojiš, pokoriš? Cosmo ti izdaja nekaj skrivnosti, ki se po rušilni moči lahko primerjajo samo še z atomsko bombo.

3 seksi aduti pravih zapeljivk (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2016

Oh, obline

Fantom so – brez nadaljnjega – všeč, a pozor: če so navdušeni nad tvojim polnim oprsjem in okroglo zadnjico, še ni rečeno, da jim je všeč, če svoje dobrote ponujaš na pladnju. Punce, ki svojo seksualnost rade po(u)darjajo, se jim ne zdijo najbolj seksi. Seveda te požirajo z očmi, ko se pojaviš v ozki izrezani oblekici, je pa res, da si bodo bolj zapomnili dekle, ki se zna naravno igrati z učinkom ‘malo se vidi, malo se ne vidi’. Zelo poudarjene obline zagotovo požgečkajo njihovo spodnjo glavo, zgolj nakazane pa podžgejo njihovo domišljijo in željo po osvajanju.

Tvoji (brezmejni) ostali aduti

Všeč jim je, če si vpričo njih naneseš rdečilo – takoj bi ga pojedli s tvojih sočnih ustnic. Všeč jim je, če jim nameniš nekoliko podaljšan pogled in se nato ne zmeniš več zanje. Ponorijo, če v postelji na sebi obdržiš petke, pa če se ti to zdi še tako čudno. Vzburi jih, če odgovoriš na telefon z umirjenim, žametnim glasom – to je na začetku razmerja, ko si vsa vznemirjena, seveda težko, lahko pa vadiš, sama, doma. Halooo, kdo je? Mmm, ti si …

Najmočnejše orožje

Si ti – naravna, nenarejena, sproščena. Takšna, kot si. Takšna, kot bi morala biti, če se ne bi obremenjevala s tisoč in eno stvarjo. Odvrzi prepričanje, da nisi zadosti dobra, in boš v trenutku zanj postala najboljša.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri