Strast po pitonsko

... in dotik vajine kože po vsej dolžini telesa bo zanetil romantično čutenje.

6. 3. 2012

Užitek: 5

Težavnost: 3

Kako: Partner naj se plosko uleže na hrbet, nato se spravi nanj. Namesti se na njegov penis in vzravnaj na njegovem telesu, tvoji boki naj bodo na njegovih. Opri se na njegove roke in dvigni zgornji del telesa, podobno kot se postavi kača, ko se pripravi na ugriz. Njegova stopala naj bodo upognjena navzgor, da se lahko opreš nanje ter se od njih z nogami odrineš in poženeš zgornji del telesa kvišku.

Zakaj ti bo všeč: Njegove roke, ki stiskajo tvoje, tvoje prsi, ki se tiščijo ob njegov toraks, in vajina tesno dotikajoča se stegna bodo sprožili izjemno seksualno čutnost in dotik vajine kože po vsej dolžini telesa bo zanetil romantično čutenje. Če k temu dodamo še trenje zaradi gibanja, ki nastaja pri tvojem odrivanju od njegovih stopal, in položaj, ki omogoča klitoralni dotik z njegovo pubično kostjo, rajski občutki ne morejo izostati.

piton

Ključ cosmove kamasutre

Stopnje užitka

1–3 nežno, a vzburjajoče

4–6 na robu norosti

7–10 greha vreden užitek

Stopnja težavnosti izvedbe

1–3 z levo roko

4–6 malo se je treba potruditi

7–10 športna kondicija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri