Seks spremenljivke

V nadaljevanju zdaj najverjetneje pričakuješ le še en nov seks položaj, za katerega se bosta (ali raje ne) odločila predvsem na podlagi lastnih gimnastičnih sposobnosti, a naj te kar takoj vprašamo: kdaj sta nazadnje seksala še drugje kot v spalnici?

25. 9. 2013

Enako okolje navadno iz nas izvabi enaka občutja, pri seksu pa se dokaj hitro znajdemo v enakem položaju kot v zadnjih 67 tednih.

Skratka, apokalipsa vajine zveze je že na vidiku.

Bodita inovativna, spoznavajta nove možnosti svojega stanovanja, prilagodljivost sedežev novega avtomobila, šotor sosedovega mulca, prijateljevo vikend hišico, lahko pa se za spremembo tudi le posvetita delu telesa svojega partnerja, ki sta ga do zdaj (neupravičeno) zanemarjala.

Za tiste, ki jih vzburja dejstvo, da so lahko zasačeni, lahko pridejo prav še posebej nenavadna in 'kulturna' mesta, kot so muzej, galerija ali celo knjižnica. Sta na poti v kino, gledališče ali pa na nogometno tekmo? Naredita kratek postanek, zavijta v temno ulico in drug drugemu dokažita, da sta pripravljena na vroče dogodivščine.

Najverjetneje bo že samo nekaj od tega dovolj, da vama bo v opojni ljubezenski koktejl uspelo namešati več tehnik hkrati, skratka vse, kar sta doslej že preizkusila iz našega bogatega asortimana Seks položajev.

Bi še kakšen namig? Preberi, kje (in kdaj) bi tokrat lahko, da bo drugače:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri