Seksi ježa v njegovem naročju

Ekstremen položaj, ki daje navidezno moč in oblast ženski.

19. 12. 2012

Užitek: 7

Težavnost: 3

Kako: On naj sede na tla in stegne roki za hrbet, da se bo lahko pozneje oprl nanje. Nogi naj podvije po indijansko, v slogu Winnetouja, ti pa ga zajaši v klečečem položaju. Ko se boš spustila na njegovega pokončnega junaka, naj ti bodo v oporo njegova ramena. Telesi skušajta zbližati, kolikor se da, ti pa prevzemi komando. Enako kot v prejšnjem primeru na kavču boš tudi zdaj sama uravnavala ritem. Za začetek priporočamo počasnejšega, gibanje pa izmenjuj od plitkih do globokih nasadov. Za finale se spusti do konca in nato kroži.

Zakaj ti bo všeč: Gre za ekstremen položaj, ki daje navidezno moč in oblast ženski. S spreminjanjem hitrosti in globine boš dražila občutljivo glavico penisa in spodnjo tretjino vagine, ki je izdatno prepredena z živčnimi končiči. Ko bo partner pred strastno eksplozijo, si njegov penis privošči v celoti in ga posrkaj vase do korenine, seveda v trenutku, ki ga izbereš ti, njega pa preseneti. Zagotavljamo, da takšnega presenečenja še dolgo ne bo pozabil.

Ključ cosmove kamasutre

Stopnje užitka:

  • 1–3 nežno, a vzburjajoče
  • 4–6 na robu norosti
  • 7–10 greha vreden užitek

Stopnja težavnosti izvedbe:

  • 1–3 z levo roko
  • 4–6 malo se je treba potruditi
  • 7–10 športna kondicija

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri