Se trudiš ustvariti popolno ljubezensko razmerje? Nikar!

Ženske s slabo samopodobo in nizko samozavestjo se na vse pretege trudijo ustvariti popolno ljubezensko razmerje. Posledice pa so žal pogosto uničujoče - za njih same!

Se trudiš ustvariti popolno ljubezensko razmerje? Nikar! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2016

Ujamejo se namreč v cikel večnih poskusov ugajanja moškim, velike vzhičenosti ob tem, ko jim to v nekem trenutku celo uspe, in neizmernim razočaranjem, ko se izkaže, da razmerje ni tako sanjsko, kot so upale.

Tak čustveni vrtiljak lahko traja od nekaj ur pa tudi do več let.

Ženske, ki skušajo manko samozavesti nadomestiti z občutkom zlitja z idealiziranim partnerjem, žal pa resnično udejanjanje ljubezenskega razmerja prinašajo šele dobri osebnostni temelji, katerih glavni gradnik je prav ljubezen do samih sebe.

Najprej gre ljubiti sebe!

Izgradnja ljubečega odnosa do same sebe je proces.

In prvi korak v ljubeč odnos s samim sabo je zagotovo to, da vzorec brezplodnih iskanj tega, kar nam v naši lastni osnovi manjka, opazimo, prekinemo in se enkrat za spremembo namesto v lov za novim 'popolnim moškim' zazremo najprej vase.

Preberi članek Da boš srečna in uspešna ženska potrebuješ to! ali pa 4 super namige za izboljšanje občutka sreče!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri