Priprave na praznike z njim

Še nekaj dni te loči do prvomajskih praznikov … seveda se moraš nanje dobro pripraviti že v tem tednu!

23. 4. 2007

Ponedeljek – dan za načrte

Danes imaš dovolj časa, da v miru narediš načrte za praznike. Če še ne veš, kaj bi počela, pokukaj v omaro s fotografijami iz preteklih potovanj. Med obujanjem spominov se ti bo zagotovo utrnila še kakšna nova ideja za preživljanje prostega časa.

Pomembno: Že danes povej šefu, da imaš naslednji ponedeljek zelo pomembne opravke, zato te ne bo na svojem delovnem mestu!!!

Torek – dan za naravo

Če ne moreš v naravo, potem naravo prinesi k sebi! Da boš še pred začetkom praznikov v sobi ali na delovnem mestu pričarala vzdušje vonjav iz narave, si kupi cvetje in okrasi prostor, v katerem boš preživela največ časa.

Pomembno: Če si alergična na katerega od cvetov, raje na mizo ali še bolje na računalniški zaslon nastavi sliko svoje najljubše cvetlice!

Sreda – dan za družino in prijatelje

Prav je, da tudi družinskim članom posvetiš malo pozornosti. Če imaš čas, jim skuhaj kosilo ali jih razveseli s pecivom, ki si ga spekla čisto sama. Tako se bodo čez praznike spominjali tiste tvoje slastne sladice!

Večer pa nameni druženju s prijateljicami. Če boš med prazniki na lepše odšla s fantom, je prav da še pred odhodom s prijateljicami, ki te bodo v tednu praznikov zagotovo pogrešale, izmenjaš vse pomladne trače.

Pomembno: Družinskim članom in vsaki prijateljici kupi majhno darilce – kar tako!

Četrtek – dan za ogrevanje

Zadnji dan imaš na voljo za priprave … V kovček spakiraj kratka krilca, a kljub temu, da pričakuješ poletno vročino, s seboj vzemi tudi topla oblačila – za hladne večere!

Privošči si tudi popolno nego telesa in obraza, da bodo prazniki brezskrbni.

Pomembno: Zvečer se lahko že začneta ogrevati s predigro …

Petek – uradni začetek vajinih praznikov!!!

Tako, napočil je trenutek, ko se lahko posvetita samo drug drugemu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri