Najboljši seks? Zate ... šele prihaja ;)

Vsi tisti, ki pravijo, da se življenje začne pri 40 letih, imajo prav, zlasti ko je govora o ženskah in seksu.

8. 3. 2012

Da se imaš česa veseliti v svoji skorajšnji prihodnosti, je pokazala nedavna britanska raziskava. Nje izsledki kažejo, da imajo ženske okoli 40. leta najboljši seks v primerjavi z drugimi obdobji svojega življenja.

Ali kot je plastično opisala svoj seks ena od teh sodobnih 40-letnic:

"Pri 20 je super že, da sploh seksaš, da se te moški želi. Potem se kakšnih deset let obremenjuješ, kakšna si, ne želiš biti na vrhu, ker imaš na trebuhu dvojno gubo in … No, zdaj pri 40 letih se v svojem telesu končno počutim udobno in naredim ter si vzamem točno tisto, kar si želim."

Ali kot pravi Melita Kuhar Pucko:

"Seks je odličen, če se zavedamo tega, da se ne bo nihče namesto nas potrudil za dober seks ali seks na splošno. Dokazano je, da se pri ženskah spolni nagon najbolj razbudi prav med 35. in 45 letom, torej so to popolnoma najbolj seksi leta, da se imamo super, za odličen seks in številne orgazme, ki smo se jih prej mogoče sramovale ali sploh nismo vedele, kaj to je, ker je bilo vse drugo pomembnejše. Pa ni, seks je izjemno pomemben za zdravo samopodobo, sprejemanje sebe kot seksi ženske, ki zna in želi vzeti in dati."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri