Ljubezenske zmote

Včasih je bolje odpreti oči in sprejeti dejstvo, da je partnerstvo že na samem začetku obsojeno na propad.

17. 9. 2009

Tokrat naštevamo nekaj ljubezenskih zmot, zaradi katerih marsikdo razmerje umetno ohranja pri življenju.

Prva zmota:

Nasprotja se privlačijo

Čeprav si prepričana, da se nasprotja privlačijo, morata imeti s partnerjem enake življenjske cilje. V primeru številnih nasprotij, bodo prepiri pogostejši, rešila pa jih tudi ne bosta, saj bosta zagovarjala vsak svoje prepričanje.

Druga zmota:

Končno bom srečna

Ne pričakuj, da boš z novim fantom končno našla srečo. Pravzaprav niti ni pošteno, da od njega pričakuješ, da te bo osrečil. Šele ko boš srečna sama s seboj, boš lahko srečna tudi z novim fantom.

Tretja zmota:

Saj se bo spremenil

Ne, ne bo se spremenil in niti ne pričakuj, da bo to storil zato, ker te ljubi. Bolje bo, da ga sprejmeš takšnega, kot je – z vsemi pomanjkljivostmi in napakami.

Četrta zmota:

Saj bo vse drugače

Vedno naletiš na enak tip moškega in vsakič znova se zveza konča na enak način. Če bi rada imela drugačno zvezo, moraš najprej spremeniti svoje mišljenje. Analiziraj pretekle zveze in ugotovi, zakaj se enak vzorec vedno ponavlja.

Če so ovire med vama nepremostljive, se nikar ne mučita in ne vztrajajta v nesrečnem razmerju. Raje si priznajta, da nista za skupaj in dajta priložnost iskanju prave ljubezni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri