Iz 50 odtenkov: To je ena od najbolj vzburjajočih spolnih pozicij

Spremenita vajino posteljo v igrišče za privezovanje in uživajte v navalu strasti in poželenja, ki te bo zajelo ob občutku gladkih satenastih trakov na tvoji koži.

Iz 50 odtenkov: To je ena od najbolj vzburjajočih spolnih pozicij (foto: Ilustrirala: Jenny Yuen) Ilustrirala: Jenny Yuen
17. 2. 2017

"Christian se odmakne in zre vame, njegov pogled je zastrt, pohoten in mesen, jaz pa sem nemočna, z zvezanimi rokami, vendar postanem med nogami vlažna samo ob pogledu na njegov čeden obraz, na katerem berem njegovo potrebo in željo po meni." - Ana Steele

Namig: Če nimata postelje, primerne za privezovanje, priporočamo, da poiščeta hotel, za katerega vesta, da imajo sobo s tako posteljo. Nato se tam dogovorita za zmenek ob določeni uri in takoj, ko vstopita v sobo, naj se igra začne. Od takrat ga nagovarjaš samo še z gospod ...

Za položaj bosta potrebovala set za privezovanje na vzmetnico pernati žgečkalnik, nekaj domišljije in ti na sebi erotično spodnje perilo.

Kako izvedeta položaj?

S setom za privezovanje naj te zveže tako, da ležiš na trebuhu (kot kaže zgornja slika). Za začetek imej erotično spodnje perilo še na sebi. Nato naj vzame pernati žgečkalnik in se z njim 'sprehodi' po vseh delih tvojega telesa. Z vsakim dotikom perja boš bolj vzburjena in vzdražena, tako da bo nagrada na koncu še toliko bolj sladka.

Ko boš dovolj vzburjena, naj ti osvobodi noge, sleče spodnjice in si te vzame od zadaj. Ko se bosta približevala vrhuncu, naj te z občutkom(!) povleče za lase in zada prijetno bolečino, ki naj vaju spremlja, dokler se skupaj ne izlijeta v vrhunec naslade.

Še tole: Pripomočke najdeta v spletni trgovini skrivnosti.com. Lahko pa jih nadomestita z domačimi pripomočki. Vzemita navadne vrvi namesto seta za privezovanje, pernati žgečkalnik pa naj nadomestijo njegove dlani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri