Hiter pregled vajine zveze

Poletje ti je prineslo zagorelo kožo in novo razmerje, ti pa že na jesen ne bi rada spet ponavljala istih napak, da se ne bi končalo tako kot ... vedno!

18. 10. 2009

Že po nekaj tednih

... ga imaš za samoumevnega? Takoj si pozabila, kako si se počutila, ko te je prvič poljubil. Zakaj? Tako ne gre! Sta preveč skupaj? Zahtevaš od njega preveč? Se ti zdi, da samo migneš s prstom in je že pri tebi? Tako bo čarovnija hitro izpuhtela. Jemlji ga zmerno in s spoštovanjem ter ostani tako seksi kot prvi dan, ko ga je stisnilo pri srcu samo zato, ker si šla mimo njega.

Ne pogovarjata se več toliko

Če bosta znala ohraniti iskreno komunikacijo, se dolgčas ne bo nikoli vrnil med vaju. Ni treba, da razpravljata ure in ure o isti stvari, je pa nujno, da ostaneta resnična, se ne pretvarjata in nista vljudna eden do drugega samo zato, ker se tako spodobi. So stvari, ki te motijo? Govori o njih brez obtoževanja in pritoževanja, pa bo vsak vajin dan kot prvi.

Bodita nova vsak dan

Nikoli ne vleci slabih stvari iz preteklosti v nedogled. Vsako jutro, ko se zbudiš, si nova. Preteklost je preteklost, in če sta se včeraj hudo sprla …? Ni pomembno. Danes imaš priložnost, da mu pripraviš lepo presenečenje in da znova skupaj uživata. Ne bodi zamerljiva, saj se vsaka stvar zgodi s točno določenim razlogom.

Ugotovila si, da mogoče ne bo šlo

A ti boš vztrajala, ker je tako prav. Narobe! Tako sebi in njemu kratiš pravico in priložnost, da bi spoznala primernejšega partnerja. Bodi pogumna in se sooči s svojimi občutki. Čez nekaj časa ti bo - hvaležen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri