Dešifriraj sporočila na svoji tajnici

Sporočila, ki ti jih pusti na tajnici, obožuješ, predvsem tisto kratko in jasno: “Ljubim te!” z zaspanim glasom. In če ta niso tako neposredna?!

20. 11. 2009

Prisrčno jecljajoča

“Hej ... Ojla ... Hm, jaz sem ... Mmm, kličem te ... kar tako, malo kličem. Mo-mo-mo-goče bi se lahko k-k-kaj videla. Vidim, da te ni do-do-doma. Pokliči, ko boš boš boš lahko.” Njegova nervoza je znak, da si mu tako všeč, da komaj živi.

Poslovno neosebna

“Pozdravljena, jaz sem. Ko utegneš, pokliči nazaj. Adijo!” Najbrž si rahlo razočarana, a to je šolski primer, zakaj večina moških uporablja telefon – za posredovanje informacij. Če te ima, da bi mu očitala, da je do tebe hladen, ne bo razumel, zakaj se razburjaš.

Kar tako, mimogrede

“Živjo, zunaj sem s prijatelji. Poklical sem samo, da te pozdravim. Se vidiva.” Zdaj si zmedena ... Ali si sploh želi, da bi ga poklicala nazaj? Zakaj te kliče, če je zunaj s prijatelji? Nemogoče je natančno ugotoviti, kaj mu leži na duši, a jasno je, da misli nate.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri