Vstopi v prostor urbane kulture

Verjetno si že pokukala v obnovljeni Kino Šiška, kjer se praktično skoraj vsak dan dogaja kaj novega …

16. 11. 2009

Za glasbene frikice ponujajo zelo raznovrsten glasbeni program.

Spajanje stilov

Že danes zvečer lahko v okviru Rončelovih večerov v Šiški uživaš ob poslušanju norveškega trobentača Nilsa Pettra Molvaerja, ki je mojster spajanja različnih glasbenih stilov … Katerih, si poglej tukaj.

Sidhartina Saga

Na dan uradnega izida plošče Saga – to bo v soboto, 21. novembra – ne zamudi promocijskega koncerta skupine Sidharta, ki se bo odvijal v Katedrali Kina Šiška. Več informacij najdeš tukaj.

Začuti afrobeat

V nedeljo, 22. novembra je Brane Rončel svojem izboru odličnih koncertov dodal nastop nigerijskega bobnarja Tonnya Allena, ki te bo očaral s svojim igranjem. Prepusti se 'afrobeatu' – glasbenemu žanru, ki ga je ustvaril ravno Tonny Allen. Več o njem si preberi tukaj.

Kaj vse biti dal Gal?

'Izštekan' avtorski koncert te čaka v soboto, 28. novembra, ko bo v Katedrali Kina Šiška nastopil kdo drug kot Gal Gjurin s svojimi Galeristi, Severo Gjurin in drugimi gosti. Ogledala pa si boš lahko tudi vse Galove projekte od leta 2003 v sliki – na fotografski razstavi Mihe Golarja – Majkija. Vse podrobnosti o večeru najdeš tukaj.

Da slučajno ne bi spregledala

Nekaj namigov, kako preživeti odličen glasbeni večer, si dobila, za še več kulturnega udejstvovanja pa pobrskaj po rubrikah o gledališču, plesu, razstavah, filmu … vse na uradni spletni strani Kina Šiška.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri