V Sloveniji nov kulinarični projekt, ki bo NAVDUŠIL vse ljubitelje džina

Ekipa Odprte kuhne je na čarobnem večeru v Ateljeju predstavila nov projekt, ki bo dogajanje v Ljubljani osvežil letos jeseni in spomladi 2019.

V Sloveniji nov kulinarični projekt, ki bo NAVDUŠIL vse ljubitelje džina (foto: Brina press) Brina press
26. 11. 2018

Pretekli petek se v Ljubljani začela nova zgodba za vse ljubitelje žlahtnih pijač in vrhunskih okusov, saj je prestolnico obiskala Brina.

Ekipa, ki stoji za Odprto kuhno, je pod enotno blagovno znamko združila kar tri novosti: Ljubljanski teden džina, Ljubljanski festival džina, ki bo prestolnico osvežil prihodnje leto spomladi, ter prvi ljubljanski džin koktajl Brina, ki ga je zasnoval sommelier Gašper Čarman.

"Manj znano je, da je brin z naših koncev tudi ključna sestavina najboljših svetovnih džinov. Zato si Ljubljana zasluži takšen dogodek, ki naše mesto postavlja ob bok velikim svetovnim prestolnicam in ki bo našim odličnim destilarjem nudil platfomo za predstavitev domači in tuji javnosti," je na otvoritvenem dogodku v restavraciji Atelje dejala Alma Kochavy.

Se tudi ti novih dogodkov v Ljubljani že močno veseliš?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri