V Ljubljano prihaja Joss Stone!

Telekom Slovenije in SiOL prirejata v začetku septembra drugi brezplačni festival Vesolje veselja.

18. 8. 2009

Vrhunec festivala, ki je hkrati uvod v predstavitev SiOL-ovih jesenskih novosti in na katerem bodo nastopili tudi odlični slovenski glasbeniki Siddharta, Neisha, Leeloojamais, Zlatko, Maya, Glam in FusionPop, bo zagotovo nastop mlade britanske zvezdnice Joss Stone.

Prava Cosmopolitanka ;)

Jess ima pri komaj 22-letih za seboj že zares zavidljive dosežke.

Štiri nominacije za Grammyje, eden od kipcev je tudi pristal v njenih rokah, nastopanje z odličnimi glasbeniki, kot so James Brown, The Rolling Stones, Stevie Wonder in Elton John, trije odlični albumi (pred vrati je četrti) … je le nekaj od njenih dosedanjih uspehov.

Nastopila bo 4. septembra

Telekom Slovenije in SiOL nam torej po uspelem uvodu v urbano zabavo v središču Ljubljane z Gorillaz Sound System letos ponujata vesolje veselja z Joss Stone. Obiskovalci festivala boste Joss Stone prisluhnili sploh prvič v Sloveniji, hkrati pa kot prvi preizkusili še nepreizkušeno koncertno lokacijo, ki sicer ostaja v središču Ljubljane: odvil se bo namreč na lokaciji, kjer bo nekoč stala Emonika, med Vilharjevo cesto in železniško progo.

SiOl-ovo Vesolje veselja z Joss Stone se začne 4. septembra ob 14. uri! Več na spletni strani Vesolje veselja.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri