Skupina Perpetuum Jazzile osvojila Berlin

Po tem, ko je v ponedeljek, 7. junija v okviru svetovne turneje, v sklopu katere bo obiskala Češko, Nemčijo, Hrvaško, Kanado in ZDA, skupina Perpetuum Jazzile uspešno nastopila v Pragi, je dan kasneje v Berlinu, v povsem polni dvorani predstavništva zvezne dežele Baden-Württemberg osvojila še nemško prestolnico.

9. 6. 2011

Skupina Perpetuum Jazzile, ki je postala svetovni internetni fenomen, svojo uspešno pot nadaljuje tudi zunaj slovenskih meja.

Kot je poudaril Marko Štucin iz slovenskega veleposlaništva v Berlinu ima skupina v Nemčiji velik potencial, saj je veleposlaništvo v zadnjih mesecih prejelo že več povpraševanj po gostovanjih, za katera upa, da se bodo v prihodnje realizirala. Slovensko veleposlaništvo v Berlinu je nemškemu občinstvu ob 20. obletnici samostojnosti Republike Slovenije želelo predstaviti najboljše, kar Slovenija premore in koncert skupine Perpetuum Jazzile, ki je s svojim izvrstnim nastopom in atraktivnostjo navdušila nemško občinstvo, je bil vsekakor prava izbira.

Več o tem tudi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri