Rožnati hladilnik z dobrimi nameni

Europa Donna organizira dobrodelno dražbo rožnatega hladilnika, ki ga krasi pentlja iz belega zlata.

2. 10. 2007

Letos bodo tako zbrana sredstva namenila za nakup ultrazvočnega aparata za Splošno bolnišnico Maribor ter prispevala za nakup CT aparata za Splošno bolnišnico Celje.

Narejen z dobrimi mislimi

V dobrem namenu sta se projektu letos pridružili podjetji Zlatarna Celje in Gorenje, d.d., ki je posebej za namen dobrodelne dražbe izdelalo rožnato različico njihovega retro hladilnika OLD TIMER, Zlatarna Celje pa je prispevala nakit zanj - lesketajočo se pentljo iz belega zlata, posuto s kamenčki cirkonija, ki hladilnik naredi veličastnejši in dragocenejši, njegov izgled pa je tako še glamuroznejši.

Hladilnik, oplemeniten z lesketajočo se pentljo Zlatarne Celje, je narejen in podarjen z dobro mislijo obeh partnerjev, da na tak način prispevata k še večji uspešnosti združenja.

Dražba na ljubljanskem gradu

Dražba dragocenega rožnatega hladilnika bo izvedena v okviru osrednje slovesnosti ob 10-letnici slovenskega združenja Europa Donna, 16. oktobra letos, na ljubljanskem gradu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri