Retroseksualec vs. metroseksualec

Vsi poznamo občutek prvinskega ugodja, ki se pojavi, ko sestradani okusimo odlično pripravljeno meso. Takrat si z užitkom oblizujemo prste in si želimo, da bi lepi občutki trajali in trajali.

11. 11. 2008

Mesni izdelki AVE so izdelani v sozvočju z našo pra-naravo, s skritim lovcem v nas, ki čaka, da se pokaže v vsej svoji preprosti in prijazni človečnosti. Ponujajo nam slastne mesne izdelke, v kakršnih so uživali že naši predniki. Njihove mesnine so izvrstnega okusa, saj so narejene po tradicionalnih in preverjenih receptih.

'Knock out' metroseksulca?

In ko omenjene dobrote združiš s prvinsko naravo človeka, ki se skriva v vsakem izmed nas, je izbor retroseksualca jasen. Nemara pa se ti še vedno porajajo vprašanja o tako imenovanih metroseksualcih: Kaj bo z njimi?

Je njihovih pet minut slave minilo? Bo res njihov prestol zasedel moški, ki sliši na ime retroseksualec?

Odločitev o tem prepuščamo tebi, lahko pa se o pravi naravi tebi dragega moškega prepričaš tako, da mu ponudiš mesnine AVE.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri