Peklensko drag pariški L'Arpege

L'Arpege je znano pariško zbirališče bogatih gurmanov, ki ga vodi francoski kuharski guru Alain Passard.

26. 9. 2010

Prav on je v pariško kulinariko uvedel zelo zanimiv pristop, saj v svoji restavraciji ne pripravlja rdečega mesa.

Hrana za angelčke

Njegova kuhinja temelji predvsem na sveži zelenjavi, ki jo goji zraven gradu Gros Chesnay. Njegov jastogov karpačo s kaviarjem in jagode s hibiskusom naj bi gurmane 'odnesla' v nirvano.

Pa cena? Za devet hodov je povprečno treba odšteti 320 evrov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri