Najboljši hoteli so v Dresdnu

Na britanski spletni strani Trivago, namenjeni ocenjevanju hotelov in potovalnih agencij, so uporabniki londonske hotele ocenili za najslabše hotele v Evropi.

29. 11. 2009

Podobno kot na drugih spletnih straneh, kjer lahko rezervirate in pozneje ocenite hotele, tudi na Trivagu uporabniki, ki so hotel rezervirali prek te spletne strani in v njem že bili, pri hotelih ocenijo (od 1 do 10) več stvari, med drugim lokacijo, hrano in pijačo in sobe.

Najbolje ocenjen je bil Dresden

Več kot 2,7 milijona spletnih ocen hotelov je pokazalo, da so londonski hoteli v povprečju zbrali 69,9 odstotka možnih točk. Precej slabo so se izkazali tudi Köbenhavn (71,3 odstotka možnih točk), Amsterdam (71,6) in Atene (72,9). Med evropskimi mesti je vrh zasedel nemški Dresden, ki so mu ocenjevalci namenili 81,4 odstotka možnih točk, sledijo mu Brugge (80), Bologna (78,6), Salzburg (78,6) in Benetke (78,1).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri