Nagradna igra: Vojna med nevestama

Liv (Kate Hudson) in Emma (Anne Hathaway) sta najboljši prijateljici, ki že od otroštva načrtujeta vsako podrobnost svojih porok.

19. 1. 2009

Na samem vrhu seznama nujno potrebnih stvari za poroko je ceremonija v najbolj čislani newyorški lokaciji za neveste: hotelu Plaza. Pri 26-tih sta tik pred poroko. V kratkem bosta realizirali svoje sanje in vsak čas zaživeli srečno do konca svojih dni.

Ali pa morda ne…

Ko se zaradi uradniške napake njuna poročna datuma prekrijeta – poročili naj bi se istega dne! – je dolgoletno prijateljstvo med Liv in Emmo pred najhujšo preizkušnjo ...

Nagradno vprašanje

Tiste, ki bi raje imele brezplačne vstopnice, boste morale počakati na nagradno igro v domeni revije Cosmopolitan, na spletu je izbor nagrad namreč naslednji:

  • boksarske rokavice
  • set kozarcev za šampanjec
  • dve promocijski majčki
  • napihljiva žoga za jogo
Če se želiš potegovati za katero od njih, odgovori na nagradno vprašanje:

  • Kdaj bo film Vojna med nevestama prvič na sporedu (v Koloseju, seveda)?
... in odgovor pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, davčna in telefonska številka) – na nagrade@adriamedia.si.

Nagrajenke bo kot običajno določil žreb!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri