Nagradna igra: Tvoja in moja ... Cockta!

Pijača 'naše in vaše mladosti' se je - svojemu sloganu primerno - vidno pomladila ;)

13. 4. 2010

Poleg novih etiket lahko Cocto že nekaj časa piješ tudi iz četrtlitrskih stekleničk, katerih linija sledi tradicionalnim Cocktinim stekleničkam, po novem tudi iz pločevink, ki se ponašajo s t.i. slim obliko, premorejo pa tudi na pločevinko nameščene posebne indikatorje v obliki snežinke, ki s svojo obarvanostjo kažejo, kdaj je pijača optimalno ohlajena za tvoj popolni užitek!

V tej novi, razpoznavni in nevračljivi embalaži se času primerno skriva tudi vse bolj zdrava vsebina, t.j. brez kofeina in brez agresivne ortofosforne kisline.

Nagradna igra

V počastitev nove, pomlajene podobe naše stare, dobre Cockte bomo med sodelujoče v naši tokratni nagradni igri razdelili dve veliki brisači z logotipom Cockte in en plato pločevink s pijačo Cocta (računamo seveda na to, da jih bo nagrajenec po prejemu kar sam ohladil na željeno temperaturo ;).

V kolikor se želiš potegovati za eno od treh nagrad, ki jih boš z nekaj sreče pri žrebu prišla iskat na naše spletno uredništvo, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kakšne vrste igro lahko odigraš na Cocktini spletni strani? Namig: Klikni tukaj!

... in svoj odgovor pošlji na nagrade@adriamedia.si. Pripiši tudi svoje osebne podatke, s katerimi boš ob morebitnem prevzemu dokazovala, da si nagrajenka zares ti (tokrat potrebujemo le ime, priimek in naslov, ki je zapisan v tvoji osebni izkaznici).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri