Nagradna igra: Strastna zapravljivka

Tokrat nagrade žal niso vstopnice za film, boste pa gotovo vesele promocijskih obeskov za ključe in dnevnikov v stilu filma Strastna zapravljivka.

25. 3. 2009

In o čem govori film Strastna zapravljivka, ki se od minulega četrtka že vrti na velikih platnih? O novi službi? Mogoče. Novem moškem? Verjetno. Novi torbici? Absolutno!

Režiser romantičnih komedij Muriel se poroči in Moj bivši se poroči je v filmski svet prenesel knjižno uspešnico o 25-letni nakupovalni odvisnici Rebecci, ki po selitvi v New York nikakor ne more pokriti velikanskih izdatkov za drage obleke in čevlje. Po propadlem poskusu omejevanja zapravljanja se prijavi za službo kolumnistke pri finančni reviji, a ker so tako njene finance kot tudi zasebno življenje popoln kaos, mora preko številnih zabavnih katastrof odkriti, da zapravljanje ni edina radost življenja.

Nagradno vprašanje

Tokrat, kot že rečeno, podarjamo:

  • tri obeske za kjuče
  • in dva primerka dnevnika
Če te nagrade mikajo, odgovori na nagradno vprašanje:

  • Kakšen je originalni naslov filma (torej naslov v angleščini)?
... in odgovor pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, davčna in telefonska številka) – na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenke bo kot vedno določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri