Nagradna igra: Ljubezenski recepti

Vreme se je nekoliko skisalo, tako da boste septembra še toliko raje hodile v kino. In če te mika ogled nove romantične komedije, potem …

6. 9. 2007

Za naše spletne bralke in obiskovalke smo rezervirali petkrat po dve vstopnici za mariborski ali ljubljanski Kolosej. Te zanima?

Ljubezen gre skozi želodec?

Filmska zgodba v središče dogajanja postavlja glavno kuharico Kate, ki ji je obraz in stas posodila čudovita Catherine Zeta-Jones. Kate, ki živi svoje življenje tako, kot vodi kuhinjo v elitni restavraciji na Manhattnu – brezkompromisno in strogo, v svoji sredini ni najbolj popularna. Vsi, ki imajo z njo opravka, se je kar malo bojijo. Je tudi kar malo čudaška. Po službi gre ponavadi kar domov in zgodaj v posteljo, da lahko vstane ob zori in na ribji tržnici prehiti konkurenco.

Katein perfekcionizem pa je postavljen na preizkušnjo, ko pride v njeno kuhinjo pomočnik, živahen in sproščen Nick (Aaron Eckhart), ki je vzhajajoča kuharska zvezda ... In zmedo v kuhinji bi Kate še nekako prenesla, če ne bi imela težav tudi doma …

In zdaj nagradno vprašanje

Če želiš sodelovati v nagradni igri filma Ljubezenski recepti, odgovori na naše nagradno vprašanje:

V katero filmsko zvrst spada film o katerem govorimo?

In še namig, da ne bo pretežko: Odgovor se skriva v tem tekstu.

Vstopnice in majice

Pravilen odgovor skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) pošlji na nagrade@adriamedia.si, naš žreb pa bo nato petim srečnicama namenil po dve kino vstopnici za ogled filma.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri