Nagradna igra: Krožna cesta

Bi šla v kino? Ena od dveh dvojnih kart za ogled filma Krožna cesta, ki se bo na velikih platnih Koloseja prvič pojavil 29. januarja, je kaj lahko tvoja.

27. 1. 2009

Režiser filmov Lepota po ameriško in Pot v pogubo se poglobi v življenje para iz 50-ih let prejšnjega stoletja. Sanjaška April hrepeni po igralski karieri, ambiciozni Frank pa želi osvojiti in začutiti ves svet, a ko življenjska usoda prekriža njuni poti, se podredita normam tipičnega predmestnega življenja z dvema otrokoma. V obupnem poskusu bega pred morečo rutino vsakdana se odločita za selitev v Pariz, toda nepričakovan dogodek ju prisili, da si izpovesta vsa svoja zamolčana čustva, strahove in razočaranja.

Film je prejel štiri nominacije za zlate globuse.

Nagradno vprašanje

Če te je ogled filma zamikal, odgovori na nagradno vprašanje:

  • Kdo je režiser filma Krožna cesta?
... in odgovor pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, davčna in telefonska številka) – na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenki bo kot vedno določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri